Sponsorer

Huvudsponsor

Elektro-Kapsel AB
Vi levererar kompletta system för automation och kraftförsörjning. Som systemintegratör förser vi kunder över hela landet med helhetslösningar inom kraftdistribution och automation. Idag, 40 år från att bolaget grundades, har vi tillsammans med duktiga och kreativa medarbetare utvecklat verksamheten till att omfatta det mesta inom branschen.
Webbsida: www.elektro-kapsel.se

Webbsida: www.beyondbounds.se

Övriga sponsorer

POGH Reklam
Pogh är ett reklamföretag som har ett brett utbud på reklam med allt från banderoller och skyltar till dekaler med fotokvalite. Pogh hjälper mig med bland annat stripning på min bil, tryck av kläder, autograf kort mm.
Webbsida: www.pogh.se

Grant Thornton

Grant Thorton är ett av Sveriges snabbaste växande revisions- och konsultföretag. De tillhandahåller tjänster inom revision, ekonomiservice, skatt och rådgivning.
Webbsida: www.grantthornton.se

Tjäder Läder
Tjäder Läder AB ligger i Jädraås i norra Gästrikland. De förser landets läderslöjdare med allt de behöver i form av verktyg, förbrukningsmaterial, litteratur samt skinn och läder av hög kvalitet. De tillverkar även egna produkter i form av ryggsäckar och väskor i vackert naturgarvat skinn. Deras verksamhet omfattar även legoarbeten såsom stansning och tillskärning.
Webbsida: www.tjaderlader.se

Bilmetro
Bilmetro är ett av sveriges ledande bilföretag och även ett av det största privatägda i branschen. Bilmetro Sandviken hjälper mig så jag kan åka tryggt och säkert på vägarna genom min Golf TSI 105 Master.
Webbsida: www.bilmetro.se

Optikern i Ockelbo
Optikern i Ockelbo har ett brett utbud på linser och glasögon. Deras linser hjälper mig att se klart och hitta prickarna i skidskytte.
Webbsida: www.optikern.nu

Produktsponsorer

Leki
En världsledande producent av stavar som har ett unikt ”click-in”-system som gör att jag som skidskytt kan ha stavremmen kvar på handen när jag skjuter.
Webbsida: www.leki.de

Fischer
Fischer förser mig med skidor och pjäxor.
Webbsida: www.fischer-ski.com

Hestra
Hestra är ett av de ledande internationella handskmärkena inom skidåkning, friluftsliv och fritid. Det har ett brett utbud av handskar vilket gör att jag som skidskytt lätt kan hitta en perfekt modell som inte bara passar för skidåkningen utan också för skyttet. Det håller även på att utveckla en skidskytte handske som är speciellt anpassad för oss skidskyttar.
Webbsida: www.hestragloves.com

Umara, som grundades 2013 av Tommy Ivarsson och Simon Gustavsson, har specificerat sig mot nutrition/energi inom uthållighetsidrott. Med hjälp av vetenskap, erfarenhet från idrottare och från deras egen förmåga att väva ihop teori med praktik, utvecklar de optimerad idrottsnutrition för att hjälpa mig och många andra som anfäder Umara att prestera på vår individuella topp.
Webbsida: www.umarasports.com

Wellnox
Wellnox är ett initiativ för att fler människor ska få tillgång till naturliga produkter som visat sig hälsosamma ur flera olika perspektiv. Därför har de tagit farm produktserien RÅ.
Rödbetan har visat sig i flera forskningsstudier bidra positivt till vårt hjärt och kärlsystem. Nitraterna som finns i rödbetan bidrar till att kroppen behöver mindre syre för att prestera lika mycket, vilket gör att vi orkar mer. Inga konstgjorda preparat, bara ren rödbeta. Lingonen, som också är ett av våra ”super-bär”, innehåller mycket av de antioxidanter som behövs för att eliminera de fria radikaler som ständigt bildas i kroppen. Naturliga nitrater (rödbetor) i kombination med antioxidanter minimerar inflammationer  och ökar blodgenomströmningen. Därför dricker jag RÅ Prestation under tävlingssäsongen och RÅ Balans under träningssäsongen.
Webbsida: www.wellnox.se

Vill du bli min sponsor?

Kontakta mig gärna om du vill veta mer.