Säsongen är igång!

I helgen var det säsongspremiär för oss skidskyttar på Idre fjäll.

Jag och Danne anlände på torsdag eftermiddag till Idre för att kunna träna både torsdag och fredag innan det var dags för race. I Östersund stängde de nämligen skjutvallen för utläggning av snö på onsdag efter lunch. Så jag han med några dagar i lös snön på ÖSK innan vi drog mot Idre.

Fyllde i onsdags och får tacka så himla mycket för alla fina grattulationer!!

Fredagen blev en lugn dag med lite skidtest och ett par komb serier. Riktigt löst på spåret var det!

På lördagen var det dags för SM Masstart tillika obs-tävling. Det bjöds inte på något go väder direkt..sjukt lösa spår bitvis, blåsigt och allmänt ruggit väder.

Det blev ett helt okej race för mig till slut. Började dock med 3 bom i första skyttet och var då en bra bit efter. Men jobbade mig upp i startfältet successivt trots fortsatt halvrisigt skytte med 1+2+1. Kände mig ganska pigg hela racet och hade svårt att ta ut mig helt då det var så löst så när man tryckte till svarade det inget alls utan man fick försöka finglida på snön..vilket gjorde att man inte fick ta i för mycket.

Efter en bra slutrunda efter sista skyttet så slytade jag 4a i mål endast 4sek till 2a plats och 1.5sek till bronspengen.

Nöjd med åkningen ändå, men 7bom är på tok för mycket trots blåsigt på vallen.

Två nöjda brudar efter masstarten. Jag som 4a och ingela som 2a 🙂

En liten felkörning av en i klubben på lördag kväll..hahah.. men de gick bra!

Söndag och det var dags för Sprint race och sista obs-tävlingen av 5. Sämre väder var det, men då hade de saltat hela banan så spåren var hårda. Men regn och blåsväder med nån enstaka plusgrad

Det blev ett riktigt bra lopp för min del, tack vare skyttet. Svårt på vallen, men jag lyckades träffa alla och med 0+0 tog jag hem segern 36sek före Hanna Öberg med 1bom.

Kände mig inte lika pigg i spåret igår, men ett bra lopp ändå.

Nöjd med helgen och skönt att vara igång med säsongen!

Bild från lördagens masstart

Efter racen igår åkte vi i Teamet till Ramundberget för att köra läger här 1v. Jag kommer även köra skate racet i bruksvallsloppet som är 5km på fredag. Bra med race istället för intervallpass ibland och kul att passa på när man ändå är här.

På plats i mysiga Ramis

Nu blir de glögg och fotbollsgalan i vår stuga:)

Dela inläggetShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

2 thoughts on “Säsongen är igång!

  1. A month ago, when a 37-year-old dogged of a Singapore boarding surreptitious release fit people with mentally contemptible disorders was diagnosed with a coronavirus, the regulation of the underpinning did not awaken a panic. Seductive into account the specifics of the establishment, all its shillelagh and most of the plummy haleness inhabitants were vaccinated against Covid-19 as being at jeopardy likely to be waterloo in February-March. Despite that, remarkably recently in case, the boarding throw was closed in compensation quarantine, and all employees, patients and other people who recently communicated with the airsick handmaiden or her cure were quarantined and began to be regularly tested. Owed the next week, the virus was detected in three dozen people, including the 30-year-old sister in the central status from the Philippines, as grammatically as four other employees of the boarding high school and 26 of its persistent residents. Most of those infected were fully vaccinated against Covid-19… You can be sociable with another article on this problem at this coadjutor [url=”https://ic2ic.rabatt.fun”]https://audioholics.ettilbud.online[/url] I’m sorry that I can’t participate in the discussion right now. I don’t have the necessary information. But this topic interests me very much..

  2. Nu hoppas jag på uppdaterad hemsida inför Oberhof. Är du frisk och laddad?
    Åke

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *