5 dagar kvar..

Vart tog hösten vägen.. 3 veckor sen sist jag skrev och nu är det bara 5 dagar kvar till premiären med nummerlapp på bröstet för denna säsong. Sjukt vad fort det gått!

På väg mot Jädraås

Sen sist.. har hunnit med en sista sväng hem till Jädraås innan säsongen börjar..och innan säsongen är slut. Lika sorgligt i år med att inte träffa familj och vänner för än i april, men jag får ta den smällen om jag vill hålla mig frisk. Men jul är så klart trist att inte kunna ses

Kvalitets tid med min favorit tjej

Sötnöt

Darling och Calise

M

Men jag passade på att umgås med familjen när jag var hemma och ta vara på tiden. Riktigt mysigt. Blev även påhälsning hos Elektrokapsel och även till Pogh i Ockelbo som strajpade klart bilen. En guld rand rakt över. Hade ju Bettan och Daniel ganska stort på framdörrarna sist, men ville inte ha samma igen och heller inte se exakt lika ut som många andra skid- och skidskyttar i stan så då blev det en rand. Jag blev nöjd! Tack Pelle för all hjälp!

Jag var även med Järbo If under deras Skidkul träning en kväll med alla barn. Riktigt kul och se vilken energi alla har. Men mellan allt detta så har det så klart även hunnits med endel träning, även fast jag hade ett par lugnare dagar hemma vilket var passande.

Men förra torsdagen åkte jag till Idre för att åka skidor i 1v. Fick sällskap av mormor dit vilket var super mysigt. Mamma och Danne anlände dagen efter på kvällen. Damerna stannade till söndag medan jag och Danne tränare på tills i torsdags och åkte sen tillbaka till Östersund. Fick ett par riktigt fina träningsdagar där med skytte. Hann med 3 intervallpass under veckan där det sista kördes i regnväder. Riktigt sug före och blåsigt. Men annars hade vi väldigt fina dagar.

Väl tillbaka här i Östersund hade de passande nog lagt ut en slinga på 2.2km som öppnade dagen efter. Också väldigt fina spår om än lite sten i. Så nu tränar jag på här 2-3 dagar till innan vi åker tillbaka till Idre och laddar för tävling.

Laddar också för att bli lite visare, lite snyggare, lite bättre och lite äldre på onsdag. 32 på papperet men 25 i själen..haha vad är det man säger..ålder är bara en siffra.

3 thoughts on “5 dagar kvar..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *