Första snön

Östersund har verkligen levererat fina höst dagar sen vi kom hem från Frankrike. Kändes dock lite väl kallt det första dagarna innan man fick vänja sig med tempen, men nu..så fina färger och härlig luft! Lite synd att det blås endel vissa dagar så löven blåser ner. Hade en dag med rejäl storm så det var lite plockepinn i skogen av träd som fallit dagen efter.

Men träningen har rullat på riktigt bra sen jag kom hem. Hade några dagar efter hemkomsten som kändes helt okej. Första intervallpasset efter löptävlingen var ok, men sen nästa tuffa pass efter det kändes riktigt bra och har sen känts bra i träningen hela tiden tycker jag.. (kan det vara höghöjdseffekt?..vad vet ja).

Förra helgen utnyttjade jag och Danne priset jag vann på SM, presentkort på Copperhill i Åre. När jag tog priset så tänkte jag dock ”perfekt till våren!”, men tyvärr räckte det bara i 3 månader (!). Brukar väl iaf vara ett år..

Vi tajmade att åka dit när det var Åre Höstmarknad. Har faktiskt aldrig varit där under den någon gång. Det blev en super mysig helg där vi började med en långtur löpning på fjället innan vi fick checka in. SNÖ, ja det hade det kommit rätt mycket faktiskt när man kom upp enbit på fjället. Vissa ställen hade det drivit så det var snö upp till knäna som man sprang i. Fick lite feeling för att börja åka skidor…

Utöver löpning i Åre så blev det så klart både en och två svängar på marknaden med diverse inköp. Även spa han vi med både under lördagen och söndagen och en supergod middag nere i Åre på Vinbaren på lördag kväll. Maria, Frida och Emil bodde också där under helgen och efter hotellfrukost, spa och marknad på söndag blev det en tur till Tennforsen innan vi åkte tillbaka mot Östersund.

Denna vecka har enbart handlat om träning. Har varit till tunneln i Gällö två dagar, ena gången med gevär också. Första gången var bössan på köldtest för att hitta amma till vintern. Riktigt bra där lär jag säga och spåren håller fint. Kommer bli några turer till nu till veckan också, bra att få in skidvana och teknik.

Men idag har det varit vilodag. Välbehövlig och riktigt skön. Passat på att köra en storstädning, rensat ut sommar och in med vinter och fått lite små fix gjort. Även en långprommis med Elin i finväder.

Dags för middag nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *