Fantastiskt läger slutade med Tour 2:a

Oj vilket läger det blev i Bessans. Kan nog säga att det är det finaste jag varit på faktiskt. Jag gillar ändå Mallis med bergen och långa stigningarna och Sognefjell på skidorna där i våras, men vyerna på detta läger alltså!

En av alla fina toppturer vi gjorde

Vi hade två vilodagar där nere varav under ena passade vi på att åka över till Italien till Turin och gjorde en chansning på att få biljetter till Serie A matchen mellan Juventus och Sassulo, topp möte i den ligan. Mig lockade väl mest Christiano Ronaldo som nyligen anlänt till klubben. Vi fick biljetter till slut och shit vilken upplevelse det var! Över 45.000 på läktaren som var inbitna supporters. Det blev även jag och fick refrängen i deras ”inträdes låt” på hjärnan under resten av lägret.. ”Juve storia di un grande amore”. Mäktigt som sagt och kul att de också vann.

Nöjda grabbar

Lite roligt att iakta alla fans som var på plats och ville se ronaldo

Annars har vi fått med massa bra träning både på rullskidbanan med hårda och lugna kombpass, men även ute i bergen där vi plockat massa höjdmeter både i löpning och på rullskidorna. Som sagt otroligt fina pass som man gärna stannat en vecka till för att utforska mer.

Simon och Danne. Tröttnar inte på dessa vyer direkt!

Kristoffer, Danne, jag och Simon

Magiskt

Försöker bättra på spänsten

Men i torsdags fick vi faktiskt packa in oss i bilen och köra till Geneve för att flyga hem. Så vi rullade iväg vid 08.00. Tog lite tid på flygplatsen att få dom att vilja ta hand om våra vapen, men till slut gick det fint och vi var där i god tid så för oss gjorde det inte särskilt mycket. Jag tog sen tåg från Arlanda till Gävle för att hälsa på i Jädraås en sväng och även hämta upp bilen som var på strajpning under lägret. Tanken var dock att stanna några dagar, men jag var sjukt sugen på att springa sista delen av Sportsgym Tour i Östersund på lördagen så jag stannade bara en dag. Uträttade ärenden under fredagen och spenderade lite tid med mamma och pappa och även nån timme med Calise och Tim innan jag lära sätta mig i bilen igen och köra upp mot Östersund. Kom upp vid 23 tiden så uppladdningen inför tävlingen som var dagen efter vid 12 var kanske inte optimal.

Fina tjejen

Mys ungarna nr 1!

Både Tim och brorsan ger tummen upp för ny bilen.

Men som sagt så var det Sportsgym Tours sista deltävling som var Försöberget Runt, 9km. Det blev en riktigt rolig men sjukt tuff tävling där Jenny Larsson drog upp ett hårt tempo direkt. Redan efter 1km utförslöpning låg jag på höga A3+ och det blev bara högre vart efter loppet gick. Med ca 2-2.5km kvar fick jag börja släppa Jenny och Sofia Henriksson och tog mig i mål som 3:a efter spurt segrande Jenny. Jag blev i och med det total 2:a i Touren vilket var väldigt kul!

Jenny Larsson och jag efter avslutat race

Men nu blir jag på hemmaplan i Östersund ett tag och tränar på inför sista lägret som kommer bli på snö i Idre. Där kommer även uttagningstävlingarna 10-11 november att köras. Det börjar verkligen närma sig nu..

Hörs vidare!

3 thoughts on “Fantastiskt läger slutade med Tour 2:a

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *