112…

112…
Ja, 112 dagar har det faktiskt gått sedan det nya träningsåret började. Ännu längre sen var det jag skrev sist här. Ska försöka mig på en bättring, det kommer inte dröja lika långt till nästa inlägg kan jag lova iaf.

 

Mycket har hänt som ni förstår. Avslutade förra säsongen, hade fritid i april där det ändå blev väldigt mycket skidåkning då våren var så sjukt fin och så klart träffa alla nära och kära.
Men det nya träningsåret startade som vanligt igång v.18 för min del och redan är vi halva augusti igenom och hösten är här. Resumén av sommaren blir så att jag har håll mig frisk och kunnat träna på hela tiden. Även hyfsat skadefri där det endast varit en stukad fot (som jag drog upp igen 2ggr till) har gjort att jag inte kunnat springa så mycket i maj/juni som jag hoppats på och då heller inte så många löptävlingar då. Men annars har allt rullat på. Har haft några perioder där jag varit sjukt sliten på slutet, det är ju en väldigt fin balansgång att hålla sig på rätt sida och nu gick jag kanske lite för långt en kort period.
Men, det är inget som inte går att rätt till, så med några lite lugnare träningsdagar så är jag tillbaka hyfsat på banan igen.

  

Annars så ser Teamet lite annorlunda ut i år. Vi är nu 3 st som är med, jag, Danne och Simon. Ingela och Christofer valde att byta bana och testa något nytt. Vi har än så länge haft två hemma läger i Östersund och ett läger i Sognefjell. Sjukt fint det sistnämnda lägret! I juli hade vi lägerfritt så vi då kunde jag och Danne passa på att hälsa på både i Jädraås och på Alnö. Nästa läger tillsammans blir i september, men det kommer mer om senare.

Vilodag idag för min del som bland annat tillbringats en sväng på golfbanan. Kul med lite aktivitet även om jag är fruktansvärt dålig på golf. Men denna gång hade jag faktiskt min bästa runda någonsin och lyckades vinna över Danne. Synd bara att vi inte sagt något pris/straff i förväg som vi alltid brukar.

Men det som nu kommer här näst är Rullskidskytte SM nästa helg. Det blir riktigt kul med lite tävlingar mitt i sommaren, har bara kör löptävlingar än så länge. Är väl lite osäker på formen bara, men oavsett blir det riktigt bra träning och en bra check på vad som behöver göras fram mot säsongs start.

 

Nu blir det lite serier i soffan innan middag.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *