Jädraås mot Mallis

Fan. Av nån anledning har jag problem att lägga in bilder här på hemsidan. En gick in… Sjukt störigt att inte vara med teknisk.. Ska jobba på det!

Blev några struliga dagar hemma efter Alnö lägret där hjärnan konstant gick på högvarv. Inget som handlade om träningen utan en hyresgäst, men det löste sig bra till slut.

Hösten är ju fantastiskt fin med alla färger

Förra måndagen satt jag mig på tåget ner till Jädraås. Riktigt skönt att komma hem en sväng. Anledningen var framförallt att jag skulle ha ett event tillsammans med Elektrokapsel i onsdags. En riktigt rolig dag med härliga människor. Alltid lika kul att ordna något tillsammans med dom. De är också otroligt viktiga i min satsning, utan Jonas och Niklas på Elektrokapsel hade jag inte varit där jag är idag och jag hade haft det svårt att kunna ta mig dit jag vill. Tusen tack för det!

Alla mina sponsorer är så klart viktiga och jag har under veckan träffat många av dom och fått ett fortsatt sammarbete med både Beving (som kommer vara på kläderna i vinter), Pogh Reklam, Optikern i Ockelbo, Hotell Princess och Bilmetro. Tack till er alla!

Mellan träning och sponsorer så har jag också hunnit med en tränings sväng med alla skid ungdomar i Valbo som startat igång säsongen. Jag var även med och var sidekick i P4 Gävleborg igår för att hjälpa till att samla pengar till världens barn.
En till himla rolig grej som hans med var att jag, Carro och Alex styrde ihop en träff med fika och middag och pratade gamla minnen. Vi bodde alla i Jädråas när vi var små och växte upp tillsammans. Från förskola upp till 9:e klass har vi följts åt. Otroligt rolig kväll där tårarna rann av skratt imellanåt.

Sen har jag såklart försökt umgås med familjen. Goda middagar med mamma och pappa, en dag i stallet med Calise och deras ”nya häst” och en halvdag i skogen med massa svamp plock och fixning av älgpass.
Härlig vecka med härliga människor.

Men nu rullar jag vidare mot ett varmare ställe. Läger på G med Teamet och nu lyfter vi snart mot Mallis. Sista barmarkslägret. Det betyder att säsongen är nära!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *