100m och lite nytt

Sista jag skrev var jag påväg till Mallorca för sista barmarkslägret. Det var ett tag sen.

Som ni ser så har sidan fräschast upp endel sen sit också. Tusen Tack Linda Maltanski för det! Nu får de bli flitigare uppdatering framöver. Detta också på grund av att säsongen verkligen närmar sig nu.

 
Men sist då, Mallis var kanon. Riktigt bra läger med fokus intervallpassen i bergen. Bra genomförande och fint väder hela lägret med temp kring 25 grader. Jag klagade inte..verkligen inte. Fick endel gästspel under veckan, myclet trevligt!  Sammanfattar det lägret med några bilder nedan istället för att skriva, roligare så.. 

Men sen då. Jo det blev 3 dagar i Jädraås med familjen efter Mallis. Riktigt mysigt. Lite konstig känsla att jag inte kommer att åka hem något mer alls innan april månad och i och med det inte träffa dom mer än att mamma och pappa kommer upp hit på världscupen i början av december med lillebrorsan och hans tjej. Men men det är ett val jag gjort för att försöka hålla mig frisk. Det får bli mycket FaceTime:)
 

Efter det har jag tränat på här i Östersund på rätt bra förhållanden för att vara nu på hösten tycker jag. Det blev en dag i nya tunneln i Gällö förra veckan (spöregn ute så de va välkommet med bergsväggar och nån minusgrad). I onsdags var det även åkbart uppe på ÖSK med en 1.7km slinga. det har blivit några varv och igår var det verkligen super fint där uppe.

 
Jo, jag var förresten på ÖFKs förra hemmamatch i EuropaLeauge mot Atletic Bilbao. Helt sjukt va bra dom är ÖFK. Fortsätter överraska på ett enormt sätt. Kul att följa deras bedrifter verkligen!

 

Men i helgen blev de faktiskt tävlings premiär för min del. 100m skidåkning och jag hann inte få tupp farten riktigt under den tiden vill ja lova, haha! Riktigt roligt arrangemang i helgen i form av VW super sprint vid Berners. Många snabba längdåkare med och jag blev en snörpligt nog 33:a då de 32 snabbast gick vidare till finalerna under söndagen. Var dock bara 0,04sek från att gå vidare. Dåligt utförande med kul var det absolut!


Dubbelpass idag med avslutade skidgångsintervaller på efm. 15-15 i slalombacken med avslutande max 1min efter varje omgång. Kom upp i maxpuls för detta år så lungorna fick ventileras rejält!
Soffläge nu ska bli mer än skönt! Höres!
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *