SM och Bröllop

Jaha, då har två händelserika helgen passerat och vi är inne på en ny vecka.
Vi tar väl och börjar med SM helgen i Sollefteå. Sprint på lördagen och Distans på söndag. 

Sprinten först då. Riktigt dåligt skytte tyvärr. 1+3, besviken över stå som annars gått riktigt bra i sommar. Åkningen kändes rätt bra första två varven, men sen kan jag villigt erkänna att jag inte va super pepp på en grym slutrunda efter 3 (totalt 4) rundor.. Jag slutade 10:a, så klart besviken på mitt skytte, men grävde inte ner mig över de utan såg fram emot distansen. 

Från Sprinten. Foto: Lasse Näsström

Distans. Tyvärr blev skyttet ingen höjdare den dagen heller då jag började med 2 i första ligg följt av en 1 i stå. Inte super skog med 3 minuters tillägg redan. Men avslutade lite bättre med 0+1. Men 4 bom i distans är för mycket. Slutade 4:a ett 10 tal sekunder från bronset. Men kroppen kändes bra. Svårt att växla tempo, men kunde hålla en jämn bra fart så de va positivt. Positivt var även att jag åkte fortast i startfältet den dagen. 

Från Distansen. Foto: Håkan Blidberg


Sen bar det av hem till Östersund igen för fortsatt massa träning. Men med en vilodag på måndagen så passade vi i Teamet på att ta en kväll vid Storsjön för korvgrillning. Mysigt och gott!

Teamet + Victor

Körv med brö

Annars har jag varvat träningen med tårtbak förra veckan. Jag fick nämligen äran en gång till i sommar att göra bröllopstårtor.

Skapar lite rosor

Så kan de se ut när de är klara

Så nu är vi inne på helgen som just var. Bröllop för Karin och Tomas, Dannes moster. Det gifte sig hemma på gården och hade festen ute vid Ångsta. Super fint bröllop ute med bra väder där solen lyste under hela vigseln. Sen bjöds vi på fantastisk mat med riktigt goda drycker som passade perfekt till de olika maträtterna vi fick serverade! Vi avslutade med tårtorna jag hade gjort innan det blev dans med live band. 

Jag och min stilige sambo

Redo för bröllop

Fina Brudparet

Efter en skön vilodag i söndag så var jag tillbaka med dubbelpass igår igen. Eller ja, söndagen avslutades väl inte tipp topp.. På kvällen cyklade jag och Danne ner på stan för att hämta mat på Vezzo. Typ 10m innan Sibylla på stan så krockar vi ihop med cyklarna varav jag vrider mitt styre så de tar stopp och jag skriker och flyger ut på bilvägen, landar på ena axeln och slår i energi i trotoarkanten. Blir ett rejält knyck med huvudet men lyckad konstigt nog inte slå de i marken. Ligger kvar bra läge på vägen och har riktigt ont i axeln. Danne hjälper mig dock väldigt fort bort med cykeln och upp på fötter. Efter ett tag fortsätter vi neråt för att hämta maten. Det jag tycker är märkligast med situationen är att det står 4-5 pers ca 10m från oss vid Sibylla och bara tittar. Gör ingenting och frågar inget när vi passerar ens hur de gick. De såg och hörde ändå när jag for i backen.. märkligt enligt min mening…

Men måndagen gick rätt bra att träna ändå. Hade rätt ont i axeln första 20min av passet men sen gick de okej. Sprang på efm och på slutet av passet började jag känna av ena vaden igen som jag gjort lite tidigare. Min plan var att köra Torråsentest imorse (löp test 3km uppför). Prov sprang lite imorse, men kände av det forf så jag fick ändra plan och köra A3 skate istället på banan. Axeln va bra idag så de va skönt. 

Med styrka och klassiskt nu på efm/kvällen så är man lagomt mör och har intagit soffan för serier och ost och kex. Homeland är det som rullar just nu.

2 thoughts on “SM och Bröllop

  1. HEJ!

    Älskar skidskytte, och har följer med på TV varje gång det är tävlingar. Hur ser det ut för din del innan säsongen har börjat? Skadefri? Träningen är det inga problem med?
    Jag har nu lagt in din hemsida på datorn, och kommer, som jag alltid gör, följa din framfart i spåren, och även dina medtävlare! LYCKA TILL I VINTER!
    /Bengt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *