Jäklar vilken vecka

Det blev ett sjukt tufft lägervecka på Alnö som avslutades igår förmiddag med några vändor i Södra Berget.

Intervaller på banan med skytte

Timmarna blev inte så många, men intensiteten var desto högre under hela veckan. Vi fick med oss fyra st A3+ pass, ett A3 pass med ett avslutade maxdrag på sista rundan, 62 impulser, spänst och några distanspass på det. Skyttet var mest med hög belastning under veckan. Stå är fortsatt stabilt, ligg ok men med några justeringar med pär i lördags så känns det bättre så hoppas på en bra vecka nu!

Sista metrarna upp för Södra Berget

Sista två dagarna var nog tuffast. Vi hade då också Pär på plats (anlände på torsdag kväll) som hjälpte oss med skjuts på intervaller, filmning, foto, teknik och ställning i både fys och skytte mm. Riktigt bra!

Näst sista dagen, alltså lördag, började vi med ett skatepass på rullskidbanan med 32 impulser inbakat. Eftermiddagen spenderades på ön med stakintervaller uppför. Vi körde dragen på 30sek, 1min och 1.30min med 30sek vila mellan varje. Sjukt jobbigt, men jäkligt bra pass! Pulsen letade sig upp rejält och de blev ett kanon pass.

Vi avslutade lägret igår som sagt med intervaller i södra berget. A3+ med tre vändor upp. Kroppen var riktigt mör från veckan, men lyckades ändå kriga på bra och fick bättre tider än i somras när vi var där och körde. Så, nya pers där????????

Gillar verkligen Alnö. Att bo så här vid vattnet och vakna upp till denna vy är inte helt fel. Love it!

Idag är det vila vilket var välbehövligt! Bananpankakor och go kaffe till frukost. Annars mest massa fix här hemma blandat med serier. Avslutar kvällen med finmiddag i form av sous vide:ad ren med risotto följt av ost och kex. Nice!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *