De kan inte alltid gå bra..

Förra veckan fortsatte i lite samma stil som den började (ramla på cykeln förra söndagen). Inte så många fler fall, men med lite små skavanker…

Skyttepass i torsdags

Ont i axeln nämnde jag, men de gick över efter 2 dagar. Fick ont i vaderna i måndags efter ett försök att kunna springa Torråsen. Vid vurpan på cykeln fick jag liknande sträckning på ena insida lår. Efter A3 intervallerna i tisdags så kände jag även nära sträckning i rumpan ner baksida lår, på båda benen. Skippade löpning resten av veckan.

Fredag och det var dags för intervaller igen, A3+. Kallt och trögt i asfalten kändes de som. Försökte mala på men hade inte riktigt dagen, kände mig seg och kom inte upp så bra i puls. Rundade in det hela med en vurpa på sista intervallen. (Reste mig så klart fort så ingen skulle se och försökte kötta vidare). Inge skrapsår alls mer än ett liitet märke på ringfingret och ett hål i handskarna. Knäna tog smällen rätt ner i marken bara så blåmärken blev de.

Fick frågan av Viktor Olsson hur de gått på intervallerna. Jag svarade dåligt. Fick sen en bra svar tillbaka: ” Ja det måste ju gå dåligt nångång också så man vet sen att de går bra”.

Ja, de har fakiskt gått jäkligt bra hela sommaren så de lär väl komma nått pass då..

Men, vaknade lördag morgon med att ena knät är uppsvullet och vätskefyllt, det stramar och gör ont när jag böjer eller rätar ut det rakt. Super knepigt då de va det andra knät som fick värsta smällen.. Rådfrågade Marcus Bystedt som sa cykel. 1-1.30h. Ont första 30min, men lite bättre sen. Fortsatte strama och ömma under dagen men vilade efm och även igår. Vaknade upp igår och hade inge ont och i princip all vätska var borta. Knepigt.

Skönt va ju de med tanke på att jag och Daniel igår åkte till Alnö för ett vecko långt läger, eller om man vill kalla de miljöombyte bara.
Åkte en kväll ut till Andersön förra veckan för middag. Renskav på Murikka! Himelskt!! Sjukt fin kväll också som ni ser nedan

Renskavsgryta med ris

Kok kaffe på de

Fin solnedgång

Så, idag startade dagen med hårda skate intervaller på banan med skytte och formen är då tillbaka igen, bra känsla. Sprang nu på efm och benen är som vanligt, inge ont! Förra veckan är glömd.

Vi hade skytte tävling under intervallerna idag. Bäst slipper laga mat. Jag vann med 1träff mer. Soffläge nu medans taco är på intågande. Lyxigt!
Sen blir de film 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *