Läger med Teamet

Trodde inte de va så himla länge sen jag skrev sist, men jag hade väldigt fel där… den går ju bara så sjukt fort tiden!

För att de inte ska bli ett mastodont inlägg så blir de sista veckan nu och en resumé av vistelsen hemma i Jädraås och på Alnö i bilder kanske imorgon.
Men som sagt, denna vecka har vi haft läger med Teamet i Östersund. Riktigt skönt tycker jag att ha på hemma plan nu i augusti när vädret är bra och man slipper resa som sliter och som tar tid från träning.
Vi startade igång i måndags med ett race på banan. 4 skjutning och ca 10km. Godkänt på åkning och skytte men inte nå plus i kanten direkt, lite små seg. 4bom är kanske inte godkänt men inte katastrof heller. Tog en seger iaf för dagen.
Eftermiddagen spenderades 2.30h i löpskorna med mycket myr löp. 

Sista 50m innan målgång

Skytte under racet

Tisdag blev det mer betoning på spänst och snabbhet. Mycket impulser där även man mot man på skyttet var inblandat. Vi avslutade även denna dag med en löptur med inslag av myr.

Onsdag och återigen dags för ett hårt pass på rullskidorna. Vallsundet stod på planen och efter ett drag på A3 så skulle vi sen upp två gånger med maximal insats. Jag försökte ta följe på grabbarna och fick maxa på rejält upp. Rekord tider upp på båda dragen vilket va kul! (Efterråt i alla fall för under tiden gjorde de ont!)

Avslutade dagen med stakning på efm.

Film från A3 draget i Vallsundet


Torsdag fick vi en lugn dag. Skytte på morgonen följt av ett långpass klassiskt fick duga.
På efm körde vi aktivitet i form av en golfrunda på försök på 9 hål. Riktigt kul trots att man är totalt värdelös på golf. Vi avslutade dagen med grillning o kubb hemma hos vår tränare Pär.

Fredag och hårt igen. Mjölksyra fest på programmet med korta hårda intervaller. Det blev ett sjukt tufft med rolig pass där vi kunde pressa varandra både på skyttet och på intervallerna med lite olika fördelar beroende på kapacitet. Vi fick en gäst spelare med i form av Niklas Forsberg både på racet och på dessa intervaller, men på sista intervallen kraschade han och skrapade sig rejält. Usch de såg inte så najs ut, de blev akuten o plåstras om. Men han va vid gott mod ändå.

Gänget efter avslutade intervaller

Niklas håller humöret uppe trots att han lämnade en hel del skinn kvar på asfalten en bit bort..

 

Avslutade gårdagen med ännu ett tufft pass på banan. Stakning 10*1min + 10*30sek med kort vila. Heeelt färdig efter 1min dragen. På 30 sekundrarna gick den första bra sen tog det 20-25 stavstag på varje drag innan det var soppatorsk i kroppen o de gick på ren vilja. Sjukt jobbigt och jag va faktiskt uppe i A3+ på alla drag utom de 2 första. Rundade av passet med benskate med fokus teknik.
Vi avslutade lägret idag med 4h cykel. Tog rygg på grabbarna så man slapp dra en meter idag. 

Cykel med boysen och Ingela


Kroppen lever med behöver vila så det är mer än välkommet med en lugn dag imorgon!

Nu är de taco kväll med friidrott.. Bolt och Ståhl blir mest spännande!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *