Inför SM

SM knackar på dörren till helgen, hänger nästan inte med på riktigt hur fått tiden går just nu..!

Men vi börjar med förra helgen, Torsby och bröllop för Emelie och Karl. Det var verkligen efterlängtat att träffa Emelie igen, och självklart Karl också, det var ett bra tag sen sist.
Bröllopet var magiskt. Tårarna började rinna redan innan Emelie och hennes pappa gick genom altargången, för när musiken började spela och första meningen sjöngs så hör jag ju att det är Emelie som sjunger hela sången till Karl när de går fram till där Karl står och väntar. Suuuper fint, fattar inte hur Emelie klarade det än idag! 
Kvällen fortsatte med god mat, fina tal, härliga människor, många skratt och en himla rolig dag och kväll. 

Bilder tagna av Emelie 

Vi fick husrum hos Elins föräldrar och blev riktigt bortskämda. Tusen tack för helgen!

Vi åkte hem på söndag efm och väl hemma igen så fortsatte träningen som vanligt. Tog en lite lugnare dag på måndagen med bara ett längre löppass då det blev två lite längre resdagar (5.30h enkel väg) fredag och söndag. Passade på att dubbla skyttepassen istället.

Träningen flöt på bra i början på veckan och onsdag fm genomfördes jag ett bra styrkepass följt av 2h skate. Tog sen sedvanligt efm powernap på ca 1h. Men vaknade då med lite knepig känsla i halsen. Fan så jäkla otajmat med SM om dryga veckan. Skippade efm passet och intog ryggläge. Men tänkte positivt och började hinka vatten med ingefära, lime och honung. Skulle ändå vila torsdag också enligt plan och när jag vaknade på torsdag efter en natt på soffan (vill inte ge Danne några eventuella baciller) så kände jag inge i halsen. Skönt!
Flyttade fredagens intervaller till lördag och körde bara ett längre lugnt pass på klassisk skidorna istället. 

Intervallerna i lördags gick väl okej ändå. Inte dåligt, men inte så där fint som de kännt typ hela sommaren..mediokert typ. Men bra skytte. 
Eftermiddagen blev de maxdrag på 30sek…i spöregn! Himlen öppnade sig under några timmar, just då efm passen brukar avverkas. Men jag hade en bra dag och åkte mest o log och skrattade för mig själv över vädret. Man va ju dyngsur efter 10min ute. Regnkläder hjälpte inte så bra faktiskt haha!

Komiskt pass i häll regn

Vred ur X antal dl vatten ur kläderna sen. Kunde även hälla ur vatten ur pjäxorna

Lugn söndag med mycket gjort ändå. Städning av hela lägenheten, bak av tårtbottnar till kommande bröllop, bullbak, jordgubbsplockning och lite annat småfix.

Självplock på Rödön resulterade i ca 20liter jordgubbar????????????

Dubbelpass måndag och tisdag med avslutade intervaller igår efm med Teamet. Vi körde en form av sprint stafetter där vi var en tjej och en kille i varje lag. Jag bildade duo med Christofer. Riktigt roliga intervaller med hög belastning på kroppen och med press på skyttet. Kroppen kändes myclet bättre än i lördags vilket var skönt! Med undandrag för första skjutserien igår så stämde även skyttet fint. 

CE och jag lyckades segra i den prestigefyllda tävlingen och vann åt oss en middag lagad av de andra lagen????????????

Danne, Ingela, jag, CE, Linn och Simon

Har även varit till Peter och sett till att kroppen är i intakt inför SM

Peter Bonn med behandlingsrum inne på Friskhuset

Lugn dag idag, mest soffläge tror jag. Skytte i efm också

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *