Bild bevis

Satan (ursäkta ordvalet) så trött jag var efter lägret med teamet här i stan. Orkade inte många knop under söndagen, men gött va väl de!

Många skyttepass denna vecka

På’t igen i måndags och har nu i tre dagar tränat på en hel del med dubbelt alla dagar + skyttepass på det. Återhämtad mig bra i söndags på vilan, men igår kväll var jag slut som artist efter andra passet. Växtvärk i benen (trodde jag hade slutat växa????)  och grus i ögonen hade jag helst lag mig redan vid 21.30.. men all spänning i friidrotten gör ju de svårt. Men vila idag kom välbehövligt. Passade på att ta en behandling hos Peter Bonn på Friskhuset.

Har valt att träna på mer nu i början av veckan pga att jag och Daniel åker ner till Torsby fredag efm för att vara med på Emelie Larsson (fd skidskytt) och hennes blivande man Karl på deras bröllop på lördag. Vi åker sen upp tillbaka på söndag och pga mycke resande så blir de inte super myclet träning då med tanke på att det sluter endel. Men de ska bli super kul att gå på bröllop och det var även väldigt länge sen nu jag träffade Emelie! Vi bodde här i Östersund typ 20m från varandra så många timmar har spenderats ihop både med och utan träningskläder.

Hittat ur arkivet????????

Vi tog Militär-VM Guld tillsammans i Patrull år 2011

Ja jag vet..jag skulle komma med en bild resumé från Jädraås och Alnö. Hände inte denna gång, men planen är att det kommer imorgon då det blir 5-6 timmar i bil till Torsby????????????

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *