Finbesök

Ny vecka drog igång idag igen..sjukt va fort det går när man har roligt.


Men efter avslutat läger i Ramundberget (och Östersund som va sista dagen tillsammans med Pär) så fick jag ett samtal på söndagen från Johanna, en nära kompis hemifrån som jag gick gymnasietiden i Sollefteå med. En förfrågan om att komma och hälsa på oss några dagar. Självklart va ju svaret! Tisdag till torsdag fick vi ha henne här. Det blev endel träning tillsammans, bland annat ”myr rundan” som innnebär 3h löpning. Annars en sväng på stan och bara umgås. Super trevligt!
Efter hon åkt hem så kom mamma och pappa från Messlingen i fredags och stannade tills idag. Ett till mycket trevligt besök. Vi tillbringade tiden lite turistande i Östersund med bland annat fika, loppis (fina fynd!) middag ute med Vezzo burgare. Igår passade vi även på att gå på ÖFK matchen hemma mot Jönköping. Inte den bästa matchen jag sett av dom, men gött med 1 poäng i alla fall.

Sen fick vi till en riktigt fin middag hemma med grillad ren entrecote, sjukt gott!


Idag blev det tidig morgon. Lite tidigare ön planerat dock då det ringde på dörren 06.40 för dopingtest. Bara blod denna gång så det gick fort. Sen har dagen förgyllts med skytte på morgon i form av komb-test (60 skott på fallmål runt vallen) sen 2.45 skate varav efter 2h lugnt köra tröskel i 30min med impulser i det sista 10 min. Riktigt roligt pass tycker jag. 
Innan eftermiddagspasset packade mamma och pappa in i bilen för hemfärd. För min del blev det då sen 2h löpning.

 Så nu är jag nöjd för dagen med träning. På’t igen imorgon!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *