Jag är också förvånad

Jag tror jag är i ganska bra form nu..eller så är jag väldigt mycket starkare i år än jag varit tidigare den här tiden. Jag tror båda stämmer in, men oavsett så känns kroppen bra just nu och svarar fint på all träning jag genomför. Det är skönt!

Ett kvitto på det fick jag i tisdags. Vårruset var på programmet i Östersund på tisdag kväll och jag hade anmält mig redan i mars. Riktigt rolig och trevlig tävling med många kvinnor (typ 4000) som är med och deltar bara i Östersund.
Jag slutade som en väldigt glad 2:a bara 3sek från seger och nerspurtad på upploppet av Jenny Larsson. 


Men loppet då. Starten gick och vi var många tjejer iväg så det var lite trångt till en början. Cajsa Grape och Hedda Bångman gick upp i tät och och efter ett tag blev det ett led med Hedda i front. Efter ett tag märkte jag att Hedda började få en lite lucka så jag tryckte på lite för att komma ikapp. Låg med bra och kroppen kändes pigg. Efter ca 1km blev jag tillsagd att gå upp och dra och det gjorde jag. Jag försökte hålla ett högt jämt tempo och efter ett litet tag hörde jag från ”på hejare” att vi gått ifrån och var en grupp på 3 pers (jag, Hedda och Jenny Larsson). Jag fortsatte i front och hörde att jag fick en liten lucka men som kanske 100m senare täpptes igen. Men då sista 1-1.5km var det bara jag och Jenny i ensam duo. Jag fortsatte i front och fokuserade på att hålla hög fart bara. Men Jenny var riktigt stark och på sista upploppsrakan kom hon och gick om och mina krafter räkte inte riktigt hela vägen utan jag fick se mig besegrad med 3sek. 

Men jag är otroligt nöjd över tiden på 17.34. (Jenny 17.31)! Va kom de ifrån, jag har ju aldrig varit nån löpare. 

Bästa tid på vårruset i Östersund var innan 17.52 som Anna-Karin Strömstedt hade 2013.
Dessutom så slog jag mitt personbästa därifrån med 1 minut och 22sek från 2015! 


Annars flyter träningen på riktigt bra som sagt och dagen pass var ett riktigt njut pass. Jag och Danne åkte rullskidor till Andersön, sprang ett varv runt ön oh åkte rullskidor hem med lite skarvning över frösöberget. 4h avverkades i finväder. 


Jo, vi hade påhälsning av Anders och Helena (lillebror) i helgen som var. Mycket trevligt och vi hann med en hel del. Vi fick bland annat skjuts på ett intervallpass i vallsundet, fika ute på Frösön, middag ute på Pinchos, shopping på stan och det absolut roligaste var att de fick prova skidskytte OCH rullskidor! Haha jag skrattade så tårtorna rann när jag såg Anders åka, Tack för underhållningen!


Nu blir de jordgubbar och soffläge. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *