Ångesten innan..

Befinner mig just nu i Ramundberget på årets andra läger. Gillar verkligen att vara här. Äta-träna-sova så inrutat som det går och att dessutom få alla mål mat serverad är ju lyx. 
Många pass har redan avverkats och idag var det dags för det hårdaste. Skidgång/Älghufs intervaller i slalombacken i Ramis. 

Inför iår skrev jag i min utvärdering att jag ville få med fler skidgångsintervaller. Det är en av mina favorit pass men samtidigt en av de värsta. Ångesten innan alltså..man vet att de kommer göra satnas ont i kroppen och man får inte sluta förän man är på toppen. Idag skulle vi ner och börja om igen..och igen.. och igen..innan vi var klar för dagen, lungorna vändes ut och in  och benen darrade. Fint pass!

Annat älskar jag fjäll löpningen här där det går att springa överallt stigar som obanat men fantastiska vyer! Känns föresten som det är mer snö kvar än vanlig denna tidpunk på fjällen härikring.

Imorgon kör vi sista dagen här innan hemfärd till Östersund. Skytte, styrka och löpning står på programmet på förmiddagen.
Nedan en liten resumé i bilder från veckan innan som jag och Daniel spenderade hemma i Jädraås

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *