39h träning

Första lägret för den nya säsongen har precis avslutats och vi har haft ett super bra läger på Mallorca med 7 riktigt bra träningsdagar med Teamet. Vi var uppdelade då Danne och Simon Hallström, som är ny i Teamet för denna säsong, valde att ha första lägret i Åre och utöka tiden på skidor. Så jag, Ingela och Christofer åkte till Mallorca och fick sällskap där av Thekla Brun-Lie (norsk skidskytt som tillhört landslagstrupp), Anna Wikström och Jim (Christofers pappa som agerade chaufför).Vi fick otroligt fint väder hela vecka och jag som älskar och träna i värme gillade läget skarpt!

 

8 dagar på plats hade vi med 1 vilodag beräknad efter 4 dagars träning. Jag tror faktiskt aldrig jag fått i hop så mycket träning som under denna vecka faktiskt. Efter 4 dagar hade jag fått ihop drygt 23h och kände mig ändå pigg. Det alltid roligt att se hur mycket det blir på 1 vecka och tidigare år har vi nästan alltid haft delad vecka på Mallis, alltså kommit dit mitt i veckan så i summeringen ser det kanske inte så mycket ut. Men nu kom vi söndag kväll och drog igång måndag. Så jag kunde nu konstatera att veckan som gått genomfördes 35h träning och totalt 39h under lägret som slutade igår med ett crosspass på förmiddagen. Rekord tror jag minsann! Men det sköna är att jag känner mig lagomt mör i kroppen men ändå pigg. Ja, sugen på att börja träna igen snart.

 


Men nu sitter jag på Arlanda och väntar in mitt plan till Östersund. Det blir en lugn dag även imorgon med bara en kort löptur på efm/kvällen. Det blir nämligen tävling sen på torsdag. Halva Team blir med i Stadstafetten som går mitt i Östersunds centrum på torsdag vid lunch. 5 deltagare som springer 3km var. Riktigt rolig tävling som vi var med i för 2 år sedan och vann faktiskt mix-klassen.

 

Men just nu längtar jag mest efter att komma hem och mysa med Danne efter typ 2 veckor borta.

 

 

Bjussar på massa bilder från lägret här under!
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *