Mot VM

Just nu befinner jag mig på Arlanda flygplats, ska strax borda för planet mot München och sen transporteras vidare till Hochfilzen och VM.
Senaste tiden då. 

Vintrig promenad i Östersund på vilodagen


Ja, det har varit riktigt skönt att lands en sväng i Östersund och träna på efter EM. Kroppen känns bra tycker jag och träningen har flutit på som planerat hela tiden. Dock har kylan slagit till en aning så det var lite små kallt på några pass, men med några extra lager på sig så är det inga problem.

Lager på lager på träningen

Jag har mest passat på att umgåtts med Daniel och försökt ”undvika” allt för mycket folk med risk att bli sjuk. Vi tog dock en ”date-night” på Vezzo där de (enligt mig) har de godaste pizzorna jag ätit! Annars är det serier som gäller hemma. Just nu är jag inne på Prison Break (jag vet..jag är lite smått efter där). 

”Date-night” med min favorit

Lätt godaste pizzan


Passat på att besöka Peter några ggr på Friskhuset för behandling. Kanon bra!

Men som sagt så är jag nu på väg ner på VM och ser verkligen fram emot att komma dit och hänga med laget. Även mamma och pappa är på plats med ett gäng svenskar så jag ska passa på att träffa dom nu också då det var i oktober sist vi sågs. Längtar!
Men vi hörs från VM?
Over and out!

3 thoughts on “Mot VM

  1. Slut på VM utan start för din del, det tycker jag var synd, särskilt bra hade du passat på stafettens startsträcka. Nya tag framöver, hoppas på en fin säsongsavslutning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *