Ut på turné!

Har hunnit vara hemma ett tag nu, men äntligen är det dags att åka ut och tävla igen.
Träningen har gått rätt bra de här dagarna tycker jag. Var lite orolig ett tag att jag skulle dra på mig något då jag under ett intervallpass förra måndagen inte kände mig så där pigg jag gjort hela veckan innan. Brukar kolla vilopuls ibland och gjorde de då dagen efter. Hade då ca 15-20 slag högre än normalt så jag sejfade och tog det väldigt lugnt i 3 dagar. Körde sen intervaller på nyårsafton och nyårsdagen och de gick helt okej. För att vara på säkra sidan så tog jag prover i måndags som visade att jag är frisk och kry. Hade kanske nått i kroppen innan som jag fick bukt med i och med vilodagarna/lugna dagar. 
Väckte kroppen med några korta hårda drag igår också. Så nu hoppas jag känslan ska vara bra på fredag. 

Vitt i Östersund.. (i mellanåt) de uppskattas!


Annars har veckan varit bra. Nyår blev tillsammans med vänner med middag, spel och glada miner. 

Han även kasta ut julen (granen) igår. Skulle bara dammsuga egentligen, men råkade välta hela granen så då blev jag less och kastade ut den..haha! Men gött och komma hem utan att alla barr ligger på golvet sen istället.

Som sagt så är vi på resande fot nu. Arlanda för tillfället och lyfter snart mot Frankfurt och vidare till Oberhof.
Sprint på fredag följer upp med jakt och masstart under lördag och söndag. Hoppas kunna göra bra resultat!
Vi hörs vidare! 

Kramar

One thought on “Ut på turné!

  1. Suveränt skytte i dag, Bettan! Följ upp det i jakten i morgon, många tummar hålls, var så säker.
    Synd att slutvarvet gick tungt, eller var du ute i skogen eller nere i en snödriva mellan skytte 2 och 5,8 km?
    Lycka till-kram.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *