Beito-Östersund-Ridnaun-Pokljuka

En liten sammanfattning från senaste tiden:

• IBU-cupen i Beito var blåsig, rejält blåsigt alla tävlingsdagar! En dag ställdes in så stafetten ströks och det blev två sprintar. Med skytte rad 1+4 på första tävlingen och 2+2 på andra så blev de inga topp lopp. Lyckades ändå placera mig som 19:e sista dagen med 6:e åktid, de va bra.
• Blev då reserv till WC i Östersund men fick inte chansen att starta någon tävling där. Tråkigt då kroppen har känts rätt bra. Men Oj vilka resultat många gjorde där. De som sticker ut lite extra är väl Fredrik, Hanna, Anna och Sebbe, grymt bra Grattis!

Sjukt mysigt på flygplatsen i München


Skidtest med Ingela igen innan tävling

• Jag fick sen åka vidare på IBU-cup till Ridnaun där det var mixstafett, sprint och jakt på programmet. Åkte i tisdags och körde idag mixstafett med Chardine på första sträckan , jag på andra, Simon på tredje och Martin på fjärde. Vi slutade 7:a och för min egen del så kan jag sammanfatta en bra hyfsat snabb liggserie, men sen vette sjutton vad jag gjorde i stå. Kändes stabilt men drog ändå 3 bom i normal serien. Blev förvånad och kände mig inte alls nervös utan var rätt ”säker” (om man nu kan säga så) på att sätta reservskotten vilket jag gjorde också. Men åkningen stämde inte alls, kände redan under första rundan att kroppen svarade inte alls som den gjort på slutet och jag förstod de skulle bli en slitsam stafett. Men men jag har analyserat och har hittar mina förklaringar till det och tror jag kommer komma tillbaka igen fort till normal slag.


• Nuläge.. sitter faktiskt i minibuss på väg till Slovenska Pokljuka för att jojna lager på världscupen. Sjukdom så jag får hoppa in vilket känna riktigt roligt! Sprint redan imorgon och jag tror jag hoppas kroppen är vaken och allert efter dagens genomkörare. Ska bli super kul!
Återkommer vidare hur det går!

3 thoughts on “Beito-Östersund-Ridnaun-Pokljuka

  1. Härligt med en plats i jakten! Hoppas på fullt skytte och avancemang i listan. Litet synd att inte Hanna oxå kom med men nu blir ni tre tjejer i jakten och jag tror du når bästa placeringen av dem!
    Forza

  2. Bra att skjutningen fungerande åkningen kommer i p okljuka lycka till med sprinten i morgon ska bli härligt att följa dig Bettan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *