Winterwonderland

Såg precis att det var Mallis sist jag uppdaterade här.. Men nu har jag gått från varmt till kallt!

Men efter Mallorca trippen blev det en kort men bra vistelse i Jädraås. Han med att umgås med familjen, leka med underbara Calise och Tim, bli bjuden på tapasbuffe med bubbelbad hos familjen Granath/Olsson, träffa sponsorer, fått geväret lackat mm. Ett par bra dagar helt enkelt!

img_2209

Geväret är precis lackat och några sponsorer är på. Hälsar på här hos Pelle, Pogh Reklam.

 

Men i detta nu befinner jag mig inne på Fjällgåren i Ramundberget. Jag kom hit tillsammans med Teamet i onsdags kväll för att köra vårt sista läger innan säsongs start, men denna gången på snö! Vi hade otroligt tur med vädret då Ramundberget fick yrket snö bara dagar innan vi kom hit och i torsdags på första passet så hade vi ca 37km spår att utnyttja. Rena lyxen..och att det dessutom är mycket snö bredvid spåret gör inte känslan sämre, vinterparadis helt enkelt!

 

img_2379

Skytte med hela gänget samlat

img_2396

Fint pass på skidorna

Vi har hunnit med några pass på skidor här nu och känslan på skidorna blir bättre och bättre. Första lite hårdare passet på snö kördes idag och efter några intervaller så tycker jag det gick rätt okej. Finns mer att jobba på för att hitta position, känsla och teknik, men det jobbas vidare på varje pass. Otroligt roligt i alla fall att äntligen vara på snö och när det också är fenomenalt bra förhållanden. Känslan är att det är januari-februari, -10 och bra vinter.

img_2318

Roligt har vi då varje pass..haha!

Skyttet är också stort fokus på nu. Tycket det har funkat riktigt bra och vi kör lite tävlings inspirerande på varje pass så vi får jobba med press och fokus.

 

Annars har vi det toppen. Bor i stor stuga allihop och underhåller oss med sällskapsspel. Mycket skratt och högt i tak, ett härligt gäng!

 

Nu blir det snart spelande igen och sen kvällsfika. Dubbelpass i morgon med bland annat skidtestning.

img_2357

Normala gänget…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *