Dagar som dessa

Vilka dagar säger jag bara! Det var länge sen man hade så här bra förhållanden i början av november. Optimala spår alla dagar här, sjukt bra.

Sanslöst fina dagar

Dagarna flyger förbi och vi har nu bara 3 pass kvar innan hemfärd. Men innan nutid tar vi en liten resumé de sista dagarna. Träningen har rullat på bra tycker jag och tekniken kommer mer och mer. Två hårda pass till har hunnits med, ett i tisdags från bruksvallarna upp mittåkläppvägen upp på fjället. Det kördes 2 gånger. Bra pass med bra känsla i kroppen. Rätt kallt dock, åkte från stugan med -21 men som tur va så steg det och vi hade -16 där vi startade intervallerna.

Lite små kyliga dagar

Nästa hårda pass var i torsdags. En typ av tävling i intervallform. Grunden för startlistan kom från alla skyttepass vi haft under lägret där varje bom gav 1sek straff. Intervallerna sen var 6*6min och 3 min vila mellan varje +10sek per eventuell bom. Hade en resultatrad från läget som va väldigt bra och gick ut som nr 1 med ett koppel jagandes efter. Hade dock en riktigt dålig dag på jobbet både i spåret och på vallen. Lyckades ändå hålla ledningen ända in till sista skyttet där Ingela imponerade med en snabb nolla och tog hem segern. Men ett givande pass blev det absolut!


Igår hade vi bara ett långpass. Riktigt härligt uppe på fjället, känns som man kan åka hur länge som helst och bara njuta. 
Men idag är det dags för sista hårda passet här. Race på programet. Det blir kul och den med flest träff på de fyra skjutningarna kommer vinna en riktigt fin Norma kniv. Kräma ur det sista nu bara och få till ett riktigt bra träningspass. 
Hörs vidare!

3 thoughts on “Dagar som dessa

  1. Jag har inte läst din blogg sedan din eländiga förra säsong som aldrig blev av. Underbart att se entusiasmen sprudla både på och mellan raderna!
    När är första tävling? Stort lycka till med revansch för sjuksäsongen, jag tror den kan bli ’sjukt’ bra.

  2. Jag har inte läst din blogg sedan din eländiga förra säsong som aldrig blev av. Underbart att se entusiasmen sprudla på och mellan raderna!
    När är första tävling? Stort lycka till med revansch för sjuksäsongen, jag tror den kan bli ’sjukt’ bra.

  3. Är du frisk och kry och fri från krämpor? Eller har du bara tackat nej till premiären? Funderade eftersom jag såg den uttagna truppen till världscuppremiären i Östersund och ditt namn fanns inte med där.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *