Lever life

Lite drygt halva lägret har passerat och träningen har rullat på riktigt bra tycker jag. Lite seg första dagen, men jag tror det berodde lite på resdagen med lite sämre intag av vätska.

Frida Ingela Bettan

Hela gänget med Niklas Forsberg som gästspelare

Men som sagt så har det känts riktigt bra här. Vi varierar träningen med rullskidintervaller, löp/skidgångsintervaller, lugna löp och rullskidpass med grymma vyer och styrkepass. Vi har Pär till vår hjälp med transport, filmning för teknik, coachning och allt annat som tillkommer på läger. Riktigt bra!

Hårt liv.. Not!

Löprunda med fin utsikt

Vi kör även på med teambuilding på detta läger vilket är super bra för att få en tajt bra grupp och där vi tillsammans jobbar mor våra mål.
I förrgår var det vilodag efter 3 riktigt bra träningsdagar med dubbla pass och två intervallpass. Vilodagen spenderades bland annat ute till havs på två trampbåtar med mycket skratt och bad. På eftermiddagen var det beachen som gällde för hela gänget.


Igår var det på’t igen. En lugnare morgon med styrka och löpning följdes upp med tuffa intervaller i backen upp mot Lluc, men denna gång från Selva. Kände mig stark och det blev ett riktigt bra (svettigt) pass. 

Men nu blir de lite internet tid innan läggdags. 

Ett tips är att spana in Christofer Erikssons eller Niklas Forsbergs instagram (cjeriksson eller teamforsberg) och spana in hans senaste video från igår (som jag filmade).. ett skratt förlänger ju livet säga de..Hahah!

One thought on “Lever life

  1. Varmt och gott. Å kul ska man ha ibland också. Håller tummarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *