Jädraås mot Mallis

En snabb visit i Jädraås några dagar innan det nu bär av mot Mallorca för läger med Teamet. Tajmingen är perfekt tycker jag då kylan kommer närmare hela tiden och risken för hala vägar ökar. 

Uppstigning 05.30 imorse för bil+tåg med Daniel mot Arlanda för att möta upp resten av Teamet. Peppe skulle dock åkt samma tåg som oss nu, men jag lyckades lura han att vi åkte tåget som gick 4min innan oss så han fick åka det tåget själv..

Dagarna i Jädraås har varit bra och jag har hunnit med mycket mellan träningspassen.
Skyttetävling med pappa och Marcus jaktlag. Jag kom inte ens topp 3. Men på en delad 4:e plats med pappa och vann jag en Färilakörv ring.

Pappa för skjutprotokoll i våran grupp

Marcus redo att ta sig an vildsvinet

Daniel pekar var Marcus sista skott var på vildsvinet. Vilket också gjorde att han kom sist i våran grupp

 
En eftermiddag hos brorsan och Carro för och hälsa på min favvo tjej Calise och söta mini Tim som blivit stor. Följde med Carro och Calise på ridskola där Carro och Thelma också va på plats. Sjukt hur duktig hon är. Barbacka travar hon själv utan att man håller i varken henne eller hästen.


Nedan några bilder från ridningen med Calise och Thelma 


Sen har jag hunnit med att träffa några sponsorer. Vi var till Pelle (POGH) igår och lämnade takboxen som ska strajpas om. Har även hunnit med en snabbis till Elektrokapsel och Sätra Snickeri som nu när jag är på Mallis ska lacka om mitt gevär. Kommer bli kanon!

Igår blev jag och Daniel bjuden på middag av lillebror. Renskavsgryta med kantareller. Toppen, tack!

Nu är vi snart på Arlanda. Hörs vidare från Mallis!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *