Söder ut med Teamet

Mycket träning, lite träning, sjukdom, vila och påhälsning..

Lite så kan sista två veckorna sammanfattas ungefär. Känslan efter SM har varit sådär, kännt mig trött i kroppen, men ändå tränat på bra. Förra fredagen körde jag första intervallpasset efter SM. De gick riktigt tungt. Efter lunch la jag mig som vanlig och sov dryga timmen och vaknade sen med halsont.. Fan, men där kom förklaringen. Gilla läget och gör det bästa av saken. Det blev te, ingefärs juicer, mycke vatten och vila. Det gjorde susen och i måndags var jag igång för fullt igen.


Ingefärs juice för att bosta och bli frisk
Tanken var att i tisdags åka hem till Jädraås för att fredags ha ett event med Elektrokapsel. Men då det var många bort så ställde vi inte det och flyttar det framåt. Både Pappa och Calise va tyvärr sjuk så det blev ingen hemresa.

Annars hänt i veckan är bland annat en behandling på Friskhuset hos Linnea för att få bukt med mina knän som krånglat lite sen jag ramlade i Boden. Rullskidor funkar, men löpning är inte 100% än. Har  haft en tjejmys kväll hos Ingela, fin middag hemma hos Micke och Elisabeth, fin löptur ute på Rödön och många gemensamma bra pass med Teamet både i skytte och fys.

Löpning på Rödön

Löpning på Rödön 


Har även gjort en mätning med Firstbeat via Linda på Friskhuset. Vi analyserar efter Torsby så jag berättar mer sen
Helgen har varit väldigt lugn, iaf från träning. I fredags körde vi A3 intervaller på förmiddagen. De gick helt okej, men är inte tillbaka i mitt pigga Jag som under juli och början av augusti än, men de kommer. Vi har ju nu dragit igång med mer intervaller i veckan och tuffare, men också mindre mängd. Så nu ska nog farten komma snart. Men känslan är ändå att jag har en rätt bra ”låg nivå”, alltså känslan är inte super bra, men jag har ändå hyfsat bra fart. De känns positivt!

Fredagen avslutades med ett tufft styrkepass och sen ett klassiskt pass innan lillebror anlände för påhälsning under helgen. 
Det blev en väldigt trevlig helg med fokus på god mat och mycket från grunden. Lasagne med egengjorda pastaplattor, rödbetshummus, avokadoröra..bananpankakor, scones och egen ingefärs juice till frukost. Fin middag igår med hemma burgare på egen mald högrev och bringa, hemmagjorda hamburgerbröd, egen picklad lök, egen slagen tryffelmajonäs, sötpotatischips och fröknäcke. Haha ja, jag skriver ut allt mest för att jag själv är imponerad över oss att vi gjorde så mycket saker helt själv och inte körde på färdigt. Men satan så gott de blir och göra saker på egen hand!

Lördag förmiddag spenderades ute på försö golfklubb. Föeloraren skulle bjuda vinnaren på fika. Mina odds va inte dom bästa. Jag förlorade också. Brorsan vann 5slag före Danne. Han hade ingen super rad, men då jag va 17 (!) slag efter så önskar jag att jag kunde sagt att han hade det..haha! Men, jag slog faktist par på ett hål, med en putt som liknande Stensons från OS 😉 kul var det i alla fall!


Gänget på green


Jag gjorde oftare sånna här slag, men när boysen bjöd på set så lär kameran fram!

Nu sitter jag i bussen med Teamet på väg ner mot Torsby för sista barmarkslägret i Sverige. Vi kör en kort mellanlandning på vägen ner i Mora och hämtar upp Ingela och även får en liten kaffe paus hos Viktors mamma. 

Just nu sover 3 av 6 i bussen. Jag kör pod i lurarna ett tag till hoppar över nickandet som hör till när man ska sova sittandes i en buss.

Hörs från Torsby!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *