Personbästa på coopertest!

Halvvägs i lägret nu och det rullar på bra. Vi startade upp direkt med intervaller på måndag morgon och följde upp eftermiddagen med löpkomb med impulser bland annat in till skyttet. Jag fick dock stryka impulserna efter 4st då knät inte pallade det i start/stop skedet och i sidledsförflyttningar. 
Tisdag blev en tuff start igen med race på morgonen. Jaktstart, där startlistan gjordes efter att ha slagit ihop skytteresultaten från dagen innan med hastighet och träff (10sek extra per bom). Jag gick ut som nr1 med brudarna jagades bakom mig. Det blev en mindre lyckad dag på skidorna men mer lyckad på skjutvallen. 2bom. Råkade dock ramla i straffrundan efter andra skyttet och skrapade upp knät och rumpan. Dags att hålla sig på benen framöver nu så man kan läka ihop nån gång…

Eftermiddagen maxade vi på med smirredrag oh sen benskate på banan innan vi fick ge oss för dagen.

Coopertest igår


Men igår var det dags för ett tufft pass igen. Coopertest. Vi började med ett lugnt pass på morgonen och sparade plågandet till eftermiddagen. 

Jag har längtat efter att köra coopertest hela sommaren, varit grymt sugen på att så personbästa. Efter Rullskidskytte SM för 2.5vecka sedan så har mina knän inte samarbetat så jag har (med måndagens pass) bara kört 2 lugna löppass på ca 1h vadera sen dess. Inte optimalt kanske. Men jäklar så bra de blev ändå! Riktigt fina förhållanden fick vi, ska man va petig så va de lite motvind på ena sidan. Kroppen kändes okej och jag sprang imål med ett nytt personbästa som slogs med 9sek! Alltid när jag läser andras bloggar som skriver att de slagit rekord/personbästa i olika saker så är ja alltid nyfiken vad resultatet är. Så därför avslöjar jag mitt i hopp om att andra stillar min nyfikenhet framöver ?? nya rekordet lyder: 10.44. Jag är nöjd med det, men lite bättre slag och sparring nästa gång så ska vi kapa mer!

Kraschen från racet


Fuktig morgon igår vid inskjutning


Träffade dessa två godbitar i förrgår. Anna-Karin och söta charmtrollet Frans


Just nu sitter vi alla i minibussen på väg till Åmotsfors för att träffa Norma och testa och få ny ammunition. Det blir även träning där och lunch tillsammans med dom innan vi åker tillbaka. Ett pass idag bara och sen på med ”utmattningsintervaller” imorgon. De känns i kroppen n i och de lär kännas än mer imorgon..

Dela inläggetShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.