Vill börja med att berätta om ett nytt samarbete som jag startat tillsammans med Wellnox. De har en produktserie som heter RÅ och bland deras sortiment så kommer jag att använda RÅ Prestation under tävlingssäsongen och RÅ Balans under träningssäsongen. Dessa två produkter är innehåller enbart rödbetor och lingon och är helt fri från tillsatser. Många vet redan att nitrater, som finns mängder av i rödbetan, underlättar för kroppen att ta upp syre lättare. Nitrater i kombination med antioxidanter (lingon är ett av väldens mest antioxidatrika bär som finns i vår natur) minimerar inflammationer och ökar blod genomströmningen.
Det känns riktigt spännande och jag hoppas detta hjälper mig på min väg mot toppen. Gå gärna in och läs mer på deras hemsida: www.wellnox.se

 

RÅ Prestation som jag använder innan tävling eller hårda pass

IMG_0920

 

Lägret här i Östersund med teamet blev kanon bra. Riktigt bra träning och då vi hade fått en buss från SIXT så kunde vi ta lite andra turer än vanligt och antingen bli ut skjutsad eller hämtad för att få lite nya träningsplatser.

Under de flesta löppass så kördes vi iväg och fick därifrån springa hem, vilket var till stor del 100% obanat. Men riktigt fina turer blev det tack vare Googelmap. Det blev race för min del också även fast jag fortfarande var bortdomnad i armbåge, underarm och handen. Inge ont så de gick att köra. Men det tog ca 5 dagar innan jag fick tillbaka känseln helt och det slutade sticka i fingrarna.

IMG_0813

Lägret avslutades på lördag efter ett långpass på förmiddagen. Helt slut på eftermiddagen, men efter lite sömn så piggnade jag till lagom till grillkväll tillsammans med Daniel, Ingela, Viktor och amerikanarna Leif och Sean som hade läger här i 10 dagar. Trevlig kväll blev det!
På söndagens vilodag blev det bland annat chokladdoppad mjukglass på stortorget tillsammans med Daniel och sen på kvällen blev det skogen med fiske, brasa, wok i murikka och kokkaffe. Skön vilodag.

Sommarens bästa glass

IMG_0820

IMG_0822

Fin middag med murikkan
IMG_0829

Riktigt kokkaffe är självklart ute i skogen
IMG_0874

Sen i måndags har det tränats på bra och imorgon är det dags för ”Janne intervaller” på bana. Kommer bli sjukt jobbigt, men kul! I morgon kommer även mormor upp på besök över dagen så det blir trevligt att få hinna umgås lite.

Riktigt kul med OS i Rio nu också! Härligt och inspirerande att se alla atleter som kämpar för medaljerna. Lite trist att många finaler går så sent bara…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *