Här händer det grejer

Tiden flyger fram och jag har varit urusel på att uppdatera här på ett tag nu.. Skärpning!

Sen sist då..
Jo vi hade ju 30-års fest i Jädraås med släkten som blev super trevligt! Tack alla inblandade för en toppen dag/kväll och tack för presenterna!
IMG_0643
En riktigt rolig kväll med härliga människor
IMG_0642
Självklart med tårta när man fyller

Efter en vecka i Jädraås fortsatte vi till Alnö för att hälsa på Maria och Pär en vecka. Blev en riktigt härlig vecka där och det är svårt att inte älska det stället! Hann även med att ta en fika med en kompis från gymnasiet, Marie-Helene, som jag inte träffat på super länge. Även en hel del träning där, bland annat ett riktigt bra intervallpass i Södra berget och en fin långtur löpning tillsammans med Charlotte Kalla, Elin Mohlin och Anders Svanebo. Kunde även ta min premiär tur i en kajak runt om vid Ripsandsviken. Tyvärr så blev jag krasslig där och låg i feber hela sista dagen innan vi åkte hem. Hade också lite halskänning och tät i bihålorna. Lite halsont och täta bihålor hängde med några dagar och jag fick avstå från träningen i 1 vecka.

IMG_0709
Älskar stället på Alnö med nära till vattnet
IMG_0706

Lunch vid vattnet

Kom igång med träningen för 1.5 vecka sedan och jag tyckte inte det tagit så hårt på kroppen. Gick bara nån dag så var jag igång för fullt igen och med en kropp som svarade bra på träningen.
I samma veva som träningen kunde startas upp igen så hade jag och Ingela en gemensam 25 och 30 års fest tillsammans med våra vänner. Det blev en super rolig kväll, men jag hade en desto värre ”dagen efter dag”. Tur man bara fyller 30 en gång. Stort Tack alla som kom för en rolig kväll!

Hittade denna bild på Jennys sida. Hahha skön bild
wp-1469726881546

 

Men nu är vi i full gång med läger i Östersund med Teamet. Vi började i måndags rejält med 3.30h på förmiddagen och skytte + 2h A1 på rullskidbanan med impulser. Men det var lite värre pass än väntat. Efter en uppvärmning med 6 impulser in till skyttet så kördes det 4 varv på en bana som tog 10-15 min med 8 impulser i varje varv. Men de var inte bara 8-10 sek utan vissa var betydligt längre och vi fick smaka på endel syra!

 

IMG_0764
Från ett löppass här om dagen

 
Efter dubbla fys- och skyttepass på tisdag så fick vi plåga oss rejält igår med intervaller ute på Frösön. Idag har vi ”bara” haft ett skyttepass och långtur klassiskt på förmiddagen som vi avslutade med en fika på Stocketitt.

IMG_0790
Intervaller upp till Frösötornet

Imorgon är det träningsrace på programmet och jag hoppas jag kan köra…!  Lyckades så klart på skyttet idag slå till min armbåge (kärring nerven typ) så rejält att hela handen domnade bort ett bra tag. Men när den började komma tillbaka så gav det sig aldrig riktigt. Hade ont när jag stakade på klassiska turen sen och hela tiden var lillfingret och ringfingret bortdomnat och det stack i hela handflatan. Även väldigt spänd i hela underarmen. Har varit lika hela dagen, men kör inflammations dämpande nu under natten och håller tummarna för snabb förbättring.

Men nu blir det mys innan sängen. Hörs!

2 thoughts on “Här händer det grejer

  1. Hejsan Bettan. Det var längesedan. Jag var hemma hos dig med för du ville ha lite vägledning. Siv Holm var med och hon har lagt ut ditt inlägg på face book. Kram och ha en bra säsong.

  2. Jag hoppas att din säsong blir skadefri i år . Jag tror på dig och dina landslagskompisar .Tror det kommer att bli ett roligt och bra skidskytte år för Sverige. Kanske vi ses på norrlandsderbyt i fotboll i morgon på Jamtkraft arena. Om du inte har biljett till matchen så kanske jag kan fixa en till dig, hör av dig i så fall

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *