Sommar, sol o precision 

Ramundbergslägret med Teamet blev riktigt lyckat. Höjdpunkten var absolut löpturen på 3h i sol uppe på fjället mellan Ramundberget och Bruksvallarna. Episk tur??☀️
Fantastiska vyer från löpturen

Väl tillbaka i Östersund körde vi riktigt tuffa intervaller på lördag morgon med Pär och sen valfritt på efm följt av 3h cykel i söndags. Efter cykelturen blev det lunch följt av 1h sömn innan jag och Daniel hoppade in i bilen och styrde mot Jädraås för 1v ”semester”. 
Ja semester va väl kanske o ta i.. Det har tränats på rejält här och varje morgon har  även startat med ett skyttepass innan fysträningen. Måndagen blev rätt lugn med bara ett kort pass, men sen har dagarna fyllts med + – 5h varje dag. Idag kom en välbehövlig lugn dag med bara ett lite kortare pass imorse. 

Skyttepasspå morgonen


Skytte ja! Vi sköt 30+30 precision här om dagen.. Jag sköt personbästa!  Har inte slagit mitt gamla på flera år (som dessutom är från en inomhus hall, ingen vid och direkt feedback från en skärm). Det gamla va på 516p och nu slog jag till med 524p! Nöjd.

Har även hunnit med en ”utflykt” till Sandviken där jag och Daniel blev bjuden på middag hos familjen Olsson/Granath. Alltid lika trevligt där och super god mat! 
Att hela veckan bjudit på finväder är extra trevligt! Mellan passen har vi sovit på altanen i solen eller hälsar på hos Moster och bada i poolen. 26grader i vattnet va riktigt gött!

Tack Moster o Mats!

Imorgon bitti väntar rullskid intervaller. Senare på eftermiddagen kommer det bli fullt med folk här hemma i Jädraås. Jag har ju nämligen slutat fira min födelsedag när jag fyller (i november) pga att inte träffa massa folk och riskera att bli sjuk. Sen har jag alltid velat fylla på sommaren när de är sol och varmt, bruna ben, klänning, mygg och knott och annat härligt?? 

 Så nu blir det 30-års fest här med familj och släkt i morgon. Riktigt roligt ska det bli och träffa alla!! 
Nu blir det lite sömn ute i solen innan tårt monteringen sätts igång?

Rätt gött sätt att vila med benen i högläge??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *