Vårruset och Mudrace

Dryga månaden har gått sen set nya träningsåret drog igång. Jag hade räknat med 2 tunga månader att börja med i träningen. Tung dels pga mycket träning, men främst med tanke på bakgrunden från vintern och våren. Men träningen har svarat bättre än väntat tycker jag.

Efter Mallorca blev det mässa med Norma och Gyttorp i Tullgarn. Riktigt bra och rolig tillställning! Fick även passa på att testa skjuta med lite annan grövre kaliber än vad jag är van med dagligen. Otroligt roligt faktiskt! Så nu ska jag faktiskt ta Jägarexsamen så fort det passar in i schemat.

IMG_0153

IMG_0259
Får instruktioner av Johan Persson på Fjelljakt
IMG_0257

Åter i Östersund så har träningen rullat på. Hade en liten downperiod efter vi körde löpskolning förra onsdagen. Riktigt bra pass blev det för hela Teamet tillsammans med Janne Persson! Men efter det fick jag så sjuk träningsvärk från höften och hela vägen ner till fotbladen. Att springa vårruset dagen efter var då ingen höjdare, men det blev ändå ett bra pass. Har en bit kvar än till mitt normala tillstånd, men det går framåt! Hade ca 1.30min sämre tid i år än fjol, men jag kom samtidigt på att sist jag körde ett hårt pass var sista världscupen jag körde i Antholz i mitten av januari…det var ett tag sen.

IMG_0187
Löpskolning med Janne P
IMG_0184
Frida och jag från Vårruset

Jag tyckte sen att det började kännas lite bättre i träningen igen i början av denna vecka, men träningsvärken i vaderna satt kvar. I måndags under ett lite längre löppass så fick jag så pass ont i ena vaden och benhinnan att jag inte kunde vrida foten utan att känna en kniv in i benet. Jag lära till slut leta mig ut på asfalt sista biten för att klara av att springa. Vilade från löpning och rullade med tennisboll på vaderna för att klara av att köra Mudrace. Tyckte det kändes bättre igår så jag körde Mudrace på kvällen. Fick dock ont under uppvärmingen igen, men när det väl är race så går det att trycka undan rätt mycket smärta. Men efter! Huua.. ont igen. Rulla och vila från löpning ett tag nu. Alla annan träning går bra så det är skönt!

13350277_1577787845848046_2427931420610262835_o
Foto: Mudrace

Precis genomfört ett fint skatepass på 2.45h runt på frösön och avslutningsvis på rullskidbanan. Nu blir det lunch på Restaurang Viktoria och sen sängen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *