Mallorca och Mässa

Nu är den nya träningssäsongen igång på allvar! Första lägret med Teamet är avklarat och vi har haft 8 grymma träningsdagar på Mallorca. Lägret bestod mestadels av cykel i bergen, men även rullskidor och löpning i super fina miljöer runt om Alcudia.

 Efter en riktigt strulig säsong från december med sjukdomar som avlöste varandra så kändes inte kroppen alls bra i maj då träningen drog igång. Det blev en mjukstart förta veckan då jag veckan innan avslutade april med en snabbare förkylning.

Formentor

Frustrationen kom ibland när jag får ta ner farten så otroligt mycket på alla pass för att hålla normal puls. Men jag har ständigt fått påmint mig själv om situationen i vinter då jag inte kunnat träna alls under flera veckor vilket var otroligt mycket tuffare! Jag har istället fått ställt in mig på att det kommer ta några veckor eller någon månad innan jag kan börja känna att jag är tillbaka till mitt ”normala tränings Jag”.

 

 

Men lägret nu gick faktiskt mycket bättre än väntat. De första två dagarna var okej, men jag hade lite vätskebrist sen resan ner. Men sen några dagar in i lägret kände jag hur kroppen började svara igen. Jag kunde åka på utan att pulsen rusa och kroppen sa ifrån. Riktigt härlig känsla och att dessutom ha ett underbart gäng omkring tror jag hjälpte oerhört mycket att få en skön feeling i kroppen.

 

Träningen rullade som sagt på oförskämt bra under hela lägret och vi drog in hela 43h på 8 träningsdagar.

 

Fokus bredvid träningen under lägret har varit Team building. Vi har lärt känna varandra på djupet och öppnat upp oss för att lättare kunna jobba tillsammans i gruppen framöver.

 Jag känner mig otroligt motiverad för all träning som ska göras nu fram tills jag står på startlinjen i november. Jag ska njuta varje minut!

Idag (fredag) och imorgon blir jag och Daniel med Norma och Gyttorp på en mässa i Tullgarn där Ni alla bland annat får chans att prova på skidskytte. Så passa på att komma  förbi och testa och träffa oss!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *