Florida

Nu är de nära..
Om bara några timmar sitter jag tillsammans med Daniels familj på ett plan med slutdestination Florida! Ska blir så himla härligt att fylla dagarna med sol, bad, massa upplevelser och bara ha det riktigt mysigt.

Sista dagarna har jag haft fullspäckat schema nästan hela tiden. Jag har fått mycket bra saker avbockade så att jag bara kan fokusera på träningen när vi är tillbaks hemma igen.

Jag hann med drygt 2 veckor i Jädraås innan jag åkte upp till Östersund i måndags. Passade på att träffa några av mina sponsorer och Tacka för den gångna säsongen. Så jag vill passa på igen att uppmärksamma hur otroligt viktiga ni är för mig. Utan er skulle inte min satsning vara möjlig!

Tårta till Bilmetro i Sandviken
Hälsade på Ockelbo Sallat 
Även Optikern i Ockelbo fick en tårta


Vistelsen innehöll även kalas för Elsa som hunnit bli hela 7år, middag och ett härligt återseende med ett gäng underbara tjejer som jag gick högstadiet med i Ockelbo, finmiddag hos Johanna och Elias, lite lek med Calise och Tim, jobbade extra några dagar på Tjäder Läder och myste med familjen så klart. Mycket bra dagar.

Har som sagt befunnit mig i Östersund sen i måndags kväll. Produktiv vecka innan avresa med bland annat tårtbak, besök hos Markus på Måva för nytt styrke och rörlighets program, fika med Christofer, middag med AM och två höggravida vänner (Jenny och Helena), allt fix för resa och även ett väldigt intressant möte med Magnus och Linda som håller i Sport inckubator. Gå in och kolla närmare på vad jag kommer vara med i för projekt så återkommer jag med mer info snart.

En till tårta som levererades i torsdags

En annan nyhet för för i år som blev klar denna vecka är att jag kommer byta klubb från I21IF till Bisthlon Östersund. Det var absolut inget lätt beslut att lämna I21 efter så många bra år tillsammans. Men eftersom jag bor i Östersund och kommer fortsätta göra det framöver så blir det delvis lättare att åka för en klubb här.

Men nu blir de dusch och frukost innan avfärd. Florida!!:D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *