Nu tänkte jag att det skulle vända..

Februari drog igång igår.
Januari har ju varit riktigt bedrövlig, frustrerande, oviss.. Jag såg fram emot att avsluta en motig månad och såg verkligen att nu i februari så vänder det. Jag vill igång på riktigt utan motvind.

Så klart så skulle ju Januari avslutas jävligt först. Var ju ut och käkade lunch i förrgår på stan. Bara ett litet tag efter att vi lämnat restaurangen började min mage krångla. Fick världens kramper och efter ett tag var det bara att åka hem. Jag och Daniel hade åkte till Mio men tog oss bara in genom dörrarna innan jag fick kasta in handduken. Snabba ryck hem och jag fick spendera ett tag på toaletten. Ja, de var ju trots allt fortfarande Januari….

Igår vaknade jag och hade hoppats på att börja träna. 
Vilopuls 68 och irritationen i bröstkorgen när jag andades var tillbaka. FAN! Även huvudvärken gjorde sig påmind. Efter samtal med läkare så var det bara att påbörja en till (!) antibiotika kur i 5 dagar. Snälla kan det gå bra nån gång snart! Gårdagen blev förjävlig. Underförmiddagen eskalerade huvudvärken..orkade in med någonting alls. Till slut lära jag försöka få i mig något att äta och sen lägga mig då det gjorde för ont i huvudet att ha ögonen öppna. Hade tagit 2 alvedon på morgonen men utan verkan. La mig och sov vid 12.15 ungefär och vaknade vid 14. Fortfarande sprängande värk. Tog två till alvedon och sov vidare till strax efter 16. Vaknade och huvudet var liiite bättre, kunde titta utan att det blev värre. En till alvedon lite senare och på kvällen började det släppa. Tack och lov!

Idag mår jag bättre. Ingen huvudvärk men vilopulsen är långt ifrån bra och lite irriterad i bröstet än. Men nu får det gå åt rätt håll och det tror jag också det gör. Ser fram emot den dag jag börjar träna, även om det kommer kännas tung från början så längtar jag tills jag får ut och åka igen. Sakta men säkert hitta åter till den fina formen innan jul. Längtar! 

Men måste passa på att Gratta brudarna på JVM till fantastiska prestationer!! Verkligen imponerande av Hanna att komma hem med 2 individuella Guld och ett stafett Silver tillsammans med Anna och Sofia! Även Anna som har med ett individuellt Brons och ett stafett Silver. Grattis!!

Grattis också min fina vän Elin som jag gick skidgymnasiet med som fyller 30år idag!

IMG_8562
En fantastisk eftermiddag på Storsjön.
IMG_8559

IMG_8541
Kan man inte träna skidor så får man passa på att skjuta. Kombtest i söndags, 30 ligg och 30 stå runt vallen. 58 träff av 60, två bom i ligg, det är bra. Skjuter med RWS R50. Riktigt bra ammunition som vi fått utprovad i kyla från Norma. Riktigt bra service där!

3 thoughts on “Nu tänkte jag att det skulle vända..

  1. Hej Bettan det var tråkigt att höra att man inte får vara bra hoppas det snart går över så man får se dig i skidskytte igen ķrya på dig här får du en krya på dig kram.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *