Nästan vitt

Sista veckan blev inte som jag hoppats på. Första två dagarna kändes träningen riktigt bra uppe i Pokljuka. Tävlingsdagen inte alls så..hög puls direkt på uppvärmingen. Förberedde mig ändå bra för tävling oh var positivt på startlinjen! Loppet blev ingen höjdare..1+1 i skytte är inte katastrof, men kroppen var inte pigg. Syrebrist i hela överkroppen, riktigt skum känsla, och har svårt att ligga på. Krigade mig igenom men lyckades inte ta mig vidare till jakt i och med en 64:e plats. Lyckades inte heller med någon högre max-puls än 179 vilket är va 10 slag under vad jag brukar ha på tävling på skidor.. sliten kropp tror jag.

Alltså inget mer tävlade för min del där, trist eftersom jag låg inne på masstartslistan innan sprinten.. Men jag kommer på nytt efter nyår!!

En i familjen höll uppe nivån i alla fall! Daniel gjorde WC debut och lyckades skjuta 0+0 och ta sig vidare på jakten som 59:a! Grymt bra!!

I lördags började resan hemåt för julledigt. Bilade till München 5h, sov över på flygplatsen, uppstigning 8.20, resa, hemma i lägenheten 22.30.. Slitsamt! Vaknade i måndags med huvudvärk och värk i kroppen. Sjukt hängig hela dagen, tog aldrig febern men hade garanterat det. Tog mig inte från soffan på hela dagen förutom till sängen på eftermiddagen och sov 2h. Daniel fick laga mat. Klarade ingenting, klen som fan! Tog en alvedon för att bli veck huvudvärken och gick till sängs tidigt.

Tisdag va bättre, lättare träning men ingen super kropp direkt. Det gick sakta.

Idag vaknade vi upp till ett vitt och fint Östersund! Överlycklig att kunna få en vit jul! Fast egentligen får jag inte det eftersom jag nu sitter på tåget hem till mina föräldrar där det är plus grader och gröna gräsmattor. Men en trevlig och god jul lunch hos familjen Svärdfeldt han vi med innan jag åkte söderut. Även ett pass på skidorna, vi har dock tur som har konstsnöslingan! 

Den här julen blir den kortaste jag någonsin varit hemma. Jag kommer till Jädraås ikväll vid 22.00 ungefär sen åker jag upp tillbaka redan juldagen efter lunch. När tillgången på snö uteblir så är det svårt att utföra all träning på ett bra sätt. Därför måste jag upp så snart för att kunna göra den träning jag vill och behöver för att känna mig trygg när tävlingarna efter nyår drar igång! 
Om nån timme är jag framme i Gävle där lillebror hämtar mig och sen mys med familjen ikväll. Vi hörs snart!

God Jul o Gott Nytt År!!
En bild på våra viktigaste personer med på WC.. Våra grymma vallare!! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *