En tagg till!

Ett grymt år har passerat och läggs till mina nu 29 insamlade år. Igår klev jag ett steg närmare 30. En mycket bra födelsedag blev det med kaffe, paket och tända ljus på sängen, lång mys frukost, dubbla träningspass, många fina grattis hälsningar, blombud och finmiddag på kvällen. Kanon dag!
Men nu va det ju ett tag sen jag skrev här. Mallorca lägret va kanon bra! Riktigt bra träning blev det och kroppen svarade bra under hela lägret. Första dagen där va dock lite tung med hög puls, men efter 1h sömn och en hel resdag ner till Mallorca så har det sina förklaringar..

  
Intervaller upp för Formentor

  

Hela gänget på Mallis

  

Hahha roligt hade vi!

  

Härliga människor!


Ett härligt gäng var vi där och hade riktigt roligt tillsammans! Stort Tack till mamma och Ingelas mamma som ställde upp och skjutsade och servade oss hela tiden!:)
  
Daniel kör intervaller upp för kungsberg

  

Jag agerade chaufför åt honom

Efter lägret åkte jag och Daniel hem till Jädraås ett par dagar och hälsade på. Jag drog trist nog på mig en förkylning med hosta, lite snorig och lite halsont efter lägret. Hostan satt kvar ett tag så det blev till att avstå från träning i ca 1 vecka. Men nu har jag tränat i drygt en vecka, kroppen känns dock inte så fräsch än. Men de har lite andra förklaringar till det också. Haft mycket att stå i på sistone så de har tagit lite för mycket energi. 

Men nu är vi i Teamet på väg på vårt sista läger innan säsongen är igång!! Tyvärr så blir det inte Ramundberget som vingade planerat, pga snöbrist, utan vi sitter nu i bil på väg mot Idre. Vi kommer stanna till fredag och sen tillbaka till Östersund där de förhoppningsvis har bra spår då.
Snart i Idre.. Bättre uppdatering lovas framöver!:)

Dela inläggetShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

3 thoughts on “En tagg till!

  1. Du är en duktig skidskytt man sitter klistrad framför tv varje gång du kör och dina lagkamrater lycka till i vinter hoppas du får vara frisk och kry. Hälsningar Krister.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.