De vi alla väntat på..

Idre lägret blev mycket bra! Eftersom snön varit en bristvara i stora delar av landet på sista tiden så får man verkligen vara glad för det lilla vita guldet som finns. Idre bjöd på 1.6km när vi anlände och sista 3 dagarna hade vi ca 2.5km att åka på. Riktigt bra spår var det också som höll ihop fint trots att det var så många som cirkulerade hela dagarna.

Jag har inte varit super pigg dagarna innan Idre lägret. Dels var jag nyligen förkyld och sen påverkas jag otroligt mycket av att inte sova tillräckligt..vilket jag inte gjort på slutet. Men på läger är det alltid lite lättare att inta ”äta-träna-sova” mode. Vilket jag gjorde. Kroppen började sakteliga kännas lite bättre trots att vi tränade på en hel del på lägret för att få in skid vana på snön. Sista dagen på lägret var i fredags så vi körde ett längre pass på förmiddagen med skytte innan vi åkte hem till Östersund. Jag var riktigt trött efter lägret och tanken var att träna på lördag och söndag också innan vilodag idag. Jag tränade bara ett pass lördag och ett pass söndag. Tanken var ett till på lördag eftermiddag, men kroppen sa ifrån. Det blev sängen istället. Men idag är det vila och jag hoppas kunna återhämta mig på ett bra sätt.

Jag ska iväg till Markus Bystedt idag på Måva och få en omgång. Det behövs vill jag lova! Har endel låsningar som jag inte klarar att fixa själv mer så det strålar från rumpan ner i benet nu när jag böjer mig fram. Inte så roligt, så det blir bra att få hjälp.

 

Mamma och lillebror har varit här i helgen också. Mycket trevligt! Vi har dock inte umgåtts supermycket.. De har varit här för att hjälpa mig städa ur lägenheten. Tack och lov kunde de hjälpa till! Att träna dubbla pass (eller bara ett pass också) och sen försöka återhämta sig och samla på sig ett energitillskott är svårt om man har mycket bredvid träningen att göra. Så de kom upp och gjorde kliniskt rent så jag kan hyra ut den nu under vintern. Nej då… jag ska inte flytta från Östersund..!.. men eftersom man reser endel under vintern så kommer jag kommer flytta in med min pojkvän Daniel så vi sparar lite pengar..dessutom har han större lägenhet OCH bättre kök (för bakning..haha).

 

Men nu längtar jag tills allt drar igång. Det är inte länge kvar heller för redan på lördag är första tävlingen! Nu till helgen är det uttagningstävlingar här i Östersund för världscup och ibu-cup. Sprint på lördag och masstart på söndag. Masstarten har även SM-status.

 

Men nu ska jag avsluta min kaffekopp i soffan innan jag tar mig för lite fix som behöver göras. Hörs!

 

IMG_7873
Idre bjöd på finväder alla dagar utom sista.. Vi njöt till fullo!

IMG_7881
Vi klagade inte alls på väder eller utsikt under lägret..

IMG_7894
Östersund hade lagt ut endel snö när vi kom hem så det var fullt åkbart på drygt 1km

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *