Dags att åka snart..!

Efter några extra dagar på Alnö så är jag sen en dryg vecka tillbaka i Östersund. Höst, kallt, blåsigt…men frisk luft, fina färger och sol mellan åt. Alla årstider har ju sin charm, men de är nog ändå hösten jag gillar minst.

Träningen går ändå enligt plan! Mycket fart är på schemat nu i några veckor och inte lika mycket mängd. Kroppen känns bra tycker jag och all träning känns bara kul! ( även dagar som i fredags eftermiddag då intervaller kördes i några plusgrader, lite lätta regnstänk och storm vindar). Hade huvudet inte varit med då så hade det varit ett förjävligt pass. 

På tal om förjävligt pass så körde vi i onsdags återigen de brutala intervallpasset  där vi efter en snittid på de fyra första intervallerna får mata på flera intervaller ända tills tiden på dem överskrider +10sek. Efter Alnö där jag lyckades med 12st innan jag på 13:e åkte ur, så gick de inte riktigt liks nu. Klarade 7st och åkte ur på 8:e. Hade dock ingen kanondag..med magen. Spydde under 4:e intervallen, efter 5:e och efter 6:e. Har svårt att äta vanlig mat innan jag kör riktigt hårt. Åt lunch typ 5h innan och sen fika innan träningen, men det var ändå lunchen jag fick upp. Kan bli så när jag tar ut mig på hårda intervaller. Lika tävlingar så kökar jag bara frukost innan tävling. Även om jag tävlar på kvällen så får ta 3st frukostar istället..men de funkar bra!
Igår va det vila och dagen spenderades till största delen i Höviken vid Svarttjärn med Daniel. Fiske, sol, vindstilla, brasa, korvgrillning, svart kaffe, 2 stora gäddor, ett tappat drag.. En kanon dag! 

Idag blir det skytte och följt 2h skate.. Eftermiddagen vilar jag och ska iväg och spana in ÖFK – GAIS.. Spännande!!
Dags för frukost nu.

  
  
Eftermiddagen/kvällen med brutala intervaller  
Fin fiskedag..1:a gäddan med på bild 🙂

One thought on “Dags att åka snart..!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *