Vi tog en Mixad seger! 

Just nu ligger jag skönt trött och ny äten i en mjuk soffa på Alnö med utsikt över havet. Man kan ha det sämre om jag säger så!

Det är nämligen läger igen med Teamet. Vi kom hit igår kväll och blev bjuden på fin middag av Daniels mamma, Pär och Adam, som äger huset/stugan vi bor i, innan de drog hem till Ösrersund. Vi blir här hela vecka och tränar på. Det blir inte mycket mängd men däremot mycket fart! Det kommer bli 7 hårda pass på 6 träningsdagar så söndag kväll kommer vi nog vara rätt möra. En dag är avklarad redan. Intervaller på morgonen med skytte följdes upp nu på eftermiddagen med smirredrag och benskate. Helt okej pass för min del förutom en sjuklig träningsvärk i armar, lats och mage så jag knappt kan ta i med överkroppen. Körde på ett rätt tufft styrkepass på överkroppen i lördags som har satt sina spår…
Apropå lördag så kördes Stadsstafetten i Östersund då. Teamet ställde upp med ett lag i mix-klassen och fick förstärkning av Ida Indahl och Olle Olsson Bad. 5 sträckor på vadera 3km mitt i centrala Östersund. Riktig trolig tävling! Ännu roligare var det också att vi tog hem segern! 

Vi har lite ”små tävlingar” för oss här på lägret också.. fast istället för pris så blir de straff. Dagens ”tävling” var att den som sköt flest bom på intervallerna får duka av och städa upp efter middagen. Ingela och jag slapp denna gång. Ny tävling imorgon!:P
  
Segerlaget i Mix-klassen!

  

Danne körde sista sträckan och tog stafettpinnen in i mål

  

Lite trött efter målgång..

 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *