Bra men dålig..

Det blev några få dagar på besök i Jädraås förra veckan efter SM tävlingarna. Redan onsdag kväll var jag tillbaka i Östersund igen. Det blev 3 intensiva och bra dagar! Jag  var bland annat och hälsade på min nya sponsor Ockelbo Sallat där jag fick se hur de jobbar och prata lite för de anställda. Tror det var uppskattat får båda parter! I samma veva var jag iväg till POGH och stripa bilen med deras logga. Alltid super servis där!! Tack!!

  
Jag och Jimmy inne på Ockelbo Sallat

Blev så klart också en hel del träning där nere, men vädret var väl inte vad man önska direkt alla dagar.. 

Tillbaka i Östersund nu. Förra veckan blev inte vad jag önskar direkt i träning.. Det blev egentligen en ganska bra vecks och kroppen kändes rätt bra under passen. Men jag hade mycket planerat utöver träning (möten, träffar, korta resor..) vilket tog allt för mycket energi på kroppen och knoppen så jag fick dra ner aningen på något pass och hoppa över ett för att inte riskera att bli sjuk. Lite frustrerande..men samtidigt tror jag det var klokt. Fick ändå till ca 18 väldigt bra timmar!

Avslutade helgen med en heldag tillsammans med Biathlon Östersund. Ingela och jag blev inbjuden att vara med på deras träningsdag pga att vi ställt upp och hjälp dom under vissa event.

Det blev en dag med dryga 4h cykel-paddling-löpning..sen avslutade vi dagen med lerduveskytte. Riktigt roligt! Men det känns fortfarande i axeln från de gånger jag inte la an riktigt..haha! 

  
Ja..här va nog en av gångerna..gissar att jag snart flyger bak en liten bit av rekylen här..

I söndags var det vila..då var det verkligen vila!! Gjorde inget alls för att återfå energin på topp till denna vecka igen.

Denna vecka har varit mycket bättre! Nu är jag tillbaka där jag ska vara..äta-träna-sova läget. Efter dubbla pass i måndags så avslutades den träningsdagen med löpskolningtillsammans med Teamet på Hovvallen med Janne som lärare som är ruggit duktig på löpning. Massa teknik och även intervaller som förhoppningsvis ska göra oss snabba till lördag då vi kör StadsStafetten här i stan.
Nu är de dags för dagens första pass..2.30h skate ska köras nu på morgonen. Eftermiddagen följer jag upp med skytte och 2h stakning innan jag är klar för dagen! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *