Stark på SM..?

I söndags avslutade vi ett veckolångt läger i Ramundberget med Teamet. Det blev ett toppen läger med många fartpass, härliga långturer på fjället, skyttepass med bra sparring och hög speed, skratt, god mat, fint boende OCH sol! Ja, helt optimalt om ni frågar mig..

I söndags eftermiddag var vi tillbaka i Östersund igen och efter en vilodag i måndags, med bland annat bad i storsjön, så var jag tillbaka i träningskläderna igen igår. En 2h löptur ute på frösön följdes upp med ett teknik pass på skaterullskidorna med Mattis (Skidlandslagets dam ansvarige). Riktigt bra och lärorikt. Tack för det!
På eftermiddagen blev det skate intervaller på stadion med komb. Helt okej känsla trots lägret i ryggen och en hel del träning senaste tiden. Har fortsatt rätt mycket träning denna vecka innan jag får släppa lite nästa vecka dagarna innan SM i Torsby. Blir kul att se hur kroppen svarar efter så pass mycket träning som genomförts sen säsongs starten. Jag har aldrig tränat så mycket som jag gjort och även kommer göra i år. I vilket fall så ska det bli kul att få dra på sig nummerlapp och tävla lite.

3.30h cykel med Danne har genomförts på morgonen i strålande sol och snart blir det en löptur. Älskar att sommaren är här just nu!

Lite bilder från senaste tiden..

IMG_7188
Grym dag i löpskorna på frösön igår
IMG_7037
Fin löptur i fjällen
IMG_7092
Teamet i Ramundberget. Jag, Daniel och Ingela
IMG_7130
Hård förmiddag med skateintervaller
IMG_7094
Finaste passet på läge. Tufft löppass med stavar upp på fjället med bra rygg att försöka hänga på
IMG_7079
En till långtur över fjället mot Bruksvallarna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *