SM Guld *2

Vilken helg! Kunde inte sluta mycle bättres så här..

Sprint igår. Jag har haft en bra känsla i kroppen och verkligen varit taggad och längtat efter att få tävla. Så igår var det äntligen dags. Det blev ett bra race trots lite kluriga förhållanden på vallen. Jag sköt 1+1 men va faktiskt nöjd med det. Tog väldigt lång tid på mig i ligg serien med endel skruvande, även i stå fick jag vänta i några vindpustar. Åkningen kändes bra och jag slutade som segrare med hela 37sek före tvåan och trean som va Olga och Linn. Faktiskt så var detta mitt första SM Guld individuellt som senior. I stafett har jag några och lika som junior, men nu spräcktes nollan som senior!
Idag var det jaktstart. Jag fick som sagt gå ut 37sek före tvåan. Skyttet tämde mycke bra även idag, 0+1+0+1 är absolut godkänt! Åkningen var inte densamma som igår. Två första varven kändes bra, men sen tog krafterna slut. Som tur var så drygade jag ändå ifrån och efter första stå så ledde jag med ca 1.07..jag drog ner lite på tempot då ute på spåren då kroppen ändå inte svarade optimalt. Med ett bommat skott i sista skyttet och ingen inom synhåll så kunde jag ta det väldigt lugnt runt på sista rundan och njuta av alla heja rop oh gratulationer efter banan! Tack för det!! Tack också Alice Pettersson från Kimstad GoIF för fyrklövern precis innan start! Den åkte med i sporttoppen hela racet..klart de gick bra då! 

Så det blev alltså SM Guld även idag!! Super nöjd med helgen så klart.

Men nu jobbar jag vidare några månader innan vintern är igång!
Drar några dagar till Jädraås först nu! Riktigt härligt!:)
  
Nöjd och glad efter dagens seger!

Foto: Tom Lindström T-W Media

  

Redo för start i gårdagens sprint

Foto: Tom Lindström T-W Media

  

Prisutdelning i lördags 

Foto: Tom Lindström T-W Media

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *