Ockelbo Sallat

För att klara av att satsa på skidskyttet som jag vill så är jag otroligt beroende av mina sponsorer. Att inte jobba eller studera är ett val jag gjort för att lägga 100% på skidskyttet. Så utan mina sponsorer hade det inte varit möjligt för mig att få till fysträningen, skytteträningen och även återhämtningen på ett bra sätt. Så Tack!!

Jag har inför denna säsong en ny sponsor som kommer synas ute på världscupen på mina kläder. Ockelbo Sallat har valt att vara med i min satsning vilket känns otroligt roligt!
Ockelbo Sallat är ett företag i Ockelbo kommun, min hemkommun, som odlar sallat och färska örter till försäljning för butiker och grossister. Deras ambition och önskan är att försöka röra sig norrut i landet med försäljningen vilket känns kul då mitt säte just nu är i Östersund.

 

Full fart i träningen för övrigt och det har funkat väldigt bra tycker jag. Riktigt trött kropp emellanåt, men det är som det ska vara. Har även hunnit med en sväng på Stråket och Yran som höll igång staden här förra och förr förra helgen. Det blev ingång på området under Yran på lördag då Tomas Ledin spelade (kolla även på presidenttalet så klart). Riktigt bra spelning av min gamla idol jag hade som liten.

Som tidigare under ”sommaren” så har vädret inte varit enligt mitt önskemål direkt. Men faktiskt så har det varit liiite värme denna vecka..nån dag i alla fall.. man får passa på o njuta av det lilla.

 

Ett bevis på att tiden går sjukt fort är att just nu så har 15 veckor av träningen gjorts.. det är också 15 veckor kvar till uttagningstävlingarna innan världscupen. Helt sjukt vad tiden rusar, men jag känner mig i fas och tillfreds!

Dubbla pass genomföres igår. Skytte och kombtest på morgonen följt av 2.30h skate, sen blev det styrka och löpning på eftermiddagen. Men idag är det vila! Kunde dock inte sova ut för det.. 06.30 va man pigg och uppe ur sängen. Så nu är det brödbak på G här hemma. Vi åker nämligen på vårt tredje läger för denna säsong med Teamet idag. Ramundberget blir orten vi tränar på i en vecka framöver. Jag och Danne åker härifrån Östersund på eftermiddagen och möter Ingela och Viktor där som kommer från Mora. Ska bli gött med läger och enbart ha äta, träna sova som uppgift under dagen.

 

Lär ut med bröden nu.. men vi hörs från Ramundberget!

IMG_7025
En solig och härlig eftermiddag i fredags med klassisk skidorna
IMG_7021
Att benen blev svettig ett pass så småflugorna klistrades fast gör inget alls så länge värmen stannar kvar!

NY logga 2

2 thoughts on “Ockelbo Sallat

  1. Gäääärligt att det går bra med din för säsongs träning. Roligt att du kunnat knytit upp nu sponsor hoppas att det går runt för dig ekonomiskt. Jag följer dig här för jag är en stor skidskyttefan/Grabben i vindskyddet (Jocke

  2. Vad kul att föjla dig, hoppas att jobb du lägger ner kommer att ge resultat, ge allt du har så ska du se att du får framgång i år, kanske min fru och jag kommer och hejar på dig i Ramundberget, vi får se. lycka till.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *