Nära startskottet!

Inte länge kvar till race nu! Spännande och lite små nervöst.. Jag har ju ett spritt nytt gevär i år med stock, pipa, system..ja allt. Tack Elektrokapsel för det! Jag började skjuta med det i juli och de va som att börja om helt. Jag sköt dåligt, sakta och allt strula. Men, jag va ovan med en helt ny stock. Sista veckorna har jag börja känt mig riktigt trygg med det men det är ändå en bit kvar. Men det blir kul till helgen att se hur skyttet stämmer och med rutiner och hastighet på vallen. Jag är inte där jag vill vara än, men vintern är fortfarande en bit bort och nu får ett bra tillfälle att se hur långt jag kommit och vad som behöver förändras/justeras på vallen framöver.
Träningen har rullat på. Blev endel timmar och bra pass under förra veckan trots att jag hade med 3 vilodagar den veckan! Den här veckan är mycket lugnare med tanke på SM till helgen. Igår körde jag ett hårt intervallpass på banan. Gick bra första 3 intervallerna, lite segare sista 3, men ett bra pass! Körde med geväret på sista två intervallerna. Har knappt gjort de något alls i år, mest på grund av att jag haft lite problem med öm rygg. Men jag var till Markus Bystedt på Måva i fredags och fixade till kroppen och igår kände jag inget trots geväret. Skönt!
Regn idag i Östersund..men under dagen ska två pass ska genomföras + tvätta + packa + tvätta cykeln + tvätta bilen + städa + skjuta + småfix med geväret..kan nog bli mer saker också.
Förra veckan i bilder 
En vilodag spenderades vid Forsaleden. Första gången där, grymt fint ställe! 
  
Bad och sol. Älskar stället!

  

Ett sent träningspass i Östersund med härligt väder 

  

Jag var med på Anna&Emil summer camp i lördags och hjälpte till. Riktigt roligt och så otroligt många duktiga ungdomar! Här körs de iväg för ett pass på myren.

  

En till av de härliga vilodagarna jag hade förra veckan spenderades så här

One thought on “Nära startskottet!

  1. Hoppas att det går bra för dig i Torsby. Håller på dig. Hoppas att du får nån tid att titta på vårat suveräna lag ÖFK, förslagsvis nästkommande helg då vi möter Sirius (bra lag)/Jocke

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *