Race imorgon

Jorå, jag fick till det! 

100h + på 4 veckor.. de är bra! Visst känns det i kroppen, men det är som det ska med den mängden. Träningen har flutit på bra även denna vecka. Inte riktigt lika mycket mängd denna vecka men landar ändå på dryga 18h. Skyttet går hela tiden framåt tycker jag. Veckan som gått har jag haft fokus på hastighet och mer tävlingsliks skytte. Det har fungerat riktigt bra, nu börjar det kännas rätt i mycket med den nya stocken.

Delar av USAs landslag befinner sig i Östersund nu på läger i ca 2 veckor. Riktigt roligt, så igår hängde jag med dem på ett intervallpass på banan med skytte. Roligt och jobbigt pass, men riktigt bra! Kul att få lite sparring! Imorgon ska de köra race på banan och det var fritt fram och hänga med, så jag kommer vara med och köra med dom! Sådana träningspass är alltid väldigt givande och jag behöver träna på att agera tävlingslikt på vallen.

 

Annars så har Stråket dragit igång här i Östersund nu också. Kul att det händer nått i stan! Igår var vi ut ett gäng kompisar och först käkade och sen hängde kvar i tälten och lyssnade på liveband. Rolig kväll! Har även haft min lillebror på besök över helgen. Mycke trevligt!!:)

 

Men nu blir det en film och sen kväller.. Hörs!

IMG_6937
Sjukt nöjd förra söndagen då 100h skalpen var avklarad.. Avslutade dagen med den blåa jävliga rullen.

IMG_6968
Mamma och Pappa kom och hämtade Coss i fredags.. Vi har haft de mysigt tillsammans!
IMG_6977
Härligt gäng från USA som är på plats och har läger här!

One thought on “Race imorgon

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *