Inte helt 100..än!

Mamma och pappa kom upp hit.. men åkte lika snabbt igen. En snabbvisit med middag tillsammans. Men för att säkra att det åker över Östersund på vägen hem så gav jag förslag att Coss (deras hund) kunde stanna hos mig tills de är tillbaka. De nappade på förslaget så jag får dem på besök snart igen.. trevligt tycker jag! 🙂 Så nu har jag sällskap av Coss här hemma.

Lägret förra veckan känns endel i kroppen..vilket den också ska! Tycker ändå träningen gått bra denna vecka också. Mycket bra träning inkasseras just nu. I morgon avslutas en 4 veckors period.. Planen inför denna period var att försöka ligga lite plus på veckorna (i timmar) då jag tappat endel med 2 sjukdagar i maj och 2 i juni. Det har funkat riktigt bra och jag har kunnat lagt mig på en bra nivå varje vecka. När jag började kolla i början av denna vecka så skulle jag hamna strax under 100 timmars träning på 4 veckor.. Är jag nöjd med att vara så nära 100 som ca 2-3h ifrån?!.. Nej det är jag inte..
Har ökat på träningen lite mer nu i slutet av veckan och kommer efter morgondagens dubbla pass landa på strax över 100h på 4 veckor! Rekord för min del!! Nöjd


Landslaget har läger här nu fredag till onsdag också. Jag fick i början av veckan ett samtal från Wolfgang om att jag blev inbjuden att vara med. Väldigt kul att få frågan. Dock så var det lite väl sent för att det skulle bli bra för min del. Vi körde ju läger veckan innan med mycket fart och denna vecka har jag mer mängd träning. De skulle köra rätt många fart pass vilket inte passade in i min plan som ligger framöver. Hade jag vetat planen och att jag var inbjuden lite tidigare hade det varit lättare att hänga med och tränat med dom.

För övrigt så är jag inte super nöjd med är sommaren i Östersund..tror de är lite payback från förra sommarn som var kanon bra! Dagens crosspass på 4h i 11° och regn är ingen man önskar sig direkt.. Vilar sen hela dagen..de blir uppehåll på kvällen och jag åker upp och skjuter. Hinner plocka fram och fylla magasinen..då kommer regnet igen. Kul. Tack.

Nu blir det soffläge och tidig kväller. Skytte och sen dubbla pass ska genomföras.

IMG_6919
11° var Östersund snäll och bjöd på idag på träningen
IMG_6912
Fin kväll igår med Coss nere vid Storsjön
IMG_6882
Va på bio med Cajsa och Torstein här om dagen. Magic Mike XXL.. Ögongodis

2 thoughts on “Inte helt 100..än!

  1. varit hemma i stan en vecka nu och förstår att träningsvädret inte är det bästa 😉

    Hoppas du unnar dig lite ledigt och vimmlar i yran.
    Ses i vimlet

  2. Helt rätt av dig, väldig klok i ditt upplägg.
    Men sjukdagar får du, lägg inte mycket krut på dom utan ta till vara på dom och vila. Annars kör järnet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *