Sopslut, men jag kommer..!

Precis som jag trodde så var Mudrace sjukt roligt! Racet gick bra för min del lär jag säga.. Slutade som 2:a efter Frida Hallqvist som vann, 22sek efter. Prispengar till topp 3 var det också, väldigt välkommet!

Har känt mig pigg och stark i träningen ett bra tag, men har på slutet haft svårt att sova ordentligt på nätterna. Jag brukar i vanliga fall även sova 1-1,30h på dagen, men på sista tiden har jag haft mycket att göra så det har bort prioriterats. Dumt nog. Ut på andra passet i torsdags så började jag känna mig lite väl sliten i kroppen. Körde intervaller på rullskidorna i fredags, helt okej pass, men mör kropp. Eftermiddagspasset var rätt tungt, men mest pga att jag kände mig otroligt sov trött. Borde lyssnat på kroppen lite tidigare och agerat..för natten till lördag vaknade jag med små känningar i halsen. Jävla skit!   

Under lördagen försvann det, men var fortfarande otroligt trött under hela dagen. Jag lämnade Östersund på morgonen och åkte till Orbaden för att möta upp Elin, Johanna och Anna Karin och ha en spa helg tillsammans. Jag gick med alla tre på skidgymnasiet i Sollefteå. Otroligt kul att träffas alla tillsammans igen, det var ett tag sen!

Det blev som sagt en lugn helg och idag åkte jag hem till Jädraås för 1 veckans vistelse. Inge känningar i halsen idag, men vilade ändå. Det blir en tidig kväller nu så jag återfår energin, träning i morgon igen. Hoppas kunna hitta tillbaka till samma goa känsla som innan igen. Har planer på att springa Gåsholmaloppet på midsommarafton så det vore kul att känna sig hyfsat pigg i alla fall.

Marcus, Carro, Calise, Tim och Anders var i Jädraås idag när jag kom hem. Kul och träffa alla igen! Massa lek och mys så klart och mer lär det bli under veckan!
Nu är det kväller för mig snart. Höres!

 

IMG_6597
Topp 3 på Herr och Dam sidan från Mudrace
IMG_6629
En sprallig Calise 
IMG_6633
Lille söte Tim
IMG_6614

Elin, jag, Anna Karin och Johanna från gårdagens middag på Orbadens Spa

One thought on “Sopslut, men jag kommer..!

  1. Tycker att det ser bra ut för dig. Är helt säker på att du kommer att göra en bra sässong. Kör hårt , så syns vi på fotbollen i sommar och i vinter vid vindskyddet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *