Race idag och final imorgon..

Träningen flyter på helt enligt plan! Under lägret på Mallis inkasserades det en hel del timmar med bra riktigt bra träning. Trots totalt ca 41h under 8 dagar där så blev jag piggare och piggare under lägrets gång..Svarade bra på träningen.
En lite småsliten kropp dök upp lite senare efter mer träning på hemmaplan, men det är som det ska.

Har hunnit med att vara i Jädraås ett par dagar och haft ett event med Elektrokapsel, fira Pappa, Carro och mig som fyllt/fyller/ska fylla år och umgåtts med familjen. Jag passade då även på att hämta min nya bil från Bilmetro i Sandviken! Riktigt nöjd, Tack Christer!

Senaste dagarna i Östersund har varit fullspäckade. Mycket träning, men sen har det hunnits med vårruset (där jag slutade 4a), studentfirande, möhippa för Jenny J, städdag med bostadsrätten och massa annat fix.

Men nu ska jag ta och börja byta om här. Ska iväg och springa ”mudrace” på ÖSK snart. Ett löprace i skog och mark, över lerhål, vattenhinder, in i vägtrummor med vatten, över myrmark och annat härligt lortiga ställen. Ska bli sjukt kul, MEN jobbigt!

Imorgon är det också dags för Finalen i ”Hela kändis-sverige Bakar”. Jag har lyckats tagit mig hela vägen dit, så nu blir det spännande att kolla och se hur det går imorgon. På Tv4 sänder de finalen med start 20.00.. Häng med! 🙂

IMG_6506
En blöt dag med Calise i Jädraås
IMG_6551
Möhippa för Jenny
IMG_6535
En glad och en lite mer oviss efter Vårruset i Östersund
IMG_6587
Rekat banan inför Mudrace
IMG_6546
Fina studenter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *