Tredje gången gillt..!

Snart har 3 veckor gått av den nya träningssäsongen. Riktigt härligt att vara igång och få lite rutin på vardagen igen.. vilket betyder –> äta-träna-äta-vila(sova)-träna-äta-sova..

Tänkte säga att allt har flutit på bra, men inte helt så har det varit. Förra helgen vaknade jag med torr och konstig hals, inge ont, men ja..konstig. Vilade lördag och söndag men var sen igång. Kände mig fortfarande torr. Natten till onsdag kom en rejäl nästäppa. Körde ändå sub-maxtest som planerat på morgonen eftersom jag inte hade några mer symptom på att jag skulle vara sjuk. Helt okej test, några lite udda resultat, men många bra. Förmodligen hade kroppen nå skit i sig som inte ville visa sig mer än just via näsa och lite torr hals. En löptur på eftermiddagen och sen försvann nästäppan. Har bara varit lite snorig efter det. Men timmarna har rullat in ändå..

Östersund visar sig för övrigt från sin sämre sida. Kallt, riktigt blåsigt och inte sol. Men SOM jag längtar till tisdag!! Då drar vi i Teamet till Mallis på första lägret 😀 Vi får skön förstärkning också av Christofer Eriksson, Gabriel Stegmayer, Amanda Lightfoot och Anna Wikström med pappa som blir på samma ställe samtidigt som oss. Blir grymt!

Halvhård löptur på programmet imorse. Plöjde massa nya stigar i skogen, riktigt roligt pass. Avslutade passet med en slinga inne på ÖSK. En bana där det är mycke träd som ligger över stigarna. I höstas ramlade jag på samma ställe 2 ggr (olika dagar) när jag försökte spänsta mig över ett träd. Det låg kvar än.. Jag blev nervös faktiskt, men vem fan minns en fegis!? Hoppade..Klarade! Lätt, haha!

Sängen nu.. upp tidigt imorgon med skytte innan träningen ett pass på rullskidorna.

Längtar sjukt mycke till lite sol och värme!

Njuter av lite bilder från förra årets läger tills vi åker..
IMG_5139

IMG_4995

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *