Solskens åkare..

Jag är glad..jag är riktigt glad! Mitt normala humör är tillbaka, tack och lov! Jag gillar att alltid försöka vara positiv, men att försöka jobba med att tvinga fram det är inte kul och det blir inte bra. Jag var mig inte lik ett tag, men 2 veckor i Östersund gjorde gott. Jag ler ärligt igen!

Som sagt så har det inte blivit så mycket träning under dessa två veckor. Fokus på att återhämta både kropp och knopp. Jag körde första hårda passet, sedan tävlingarna i Antholz, i måndags. Kan inte direkt säga att det gick bra, men inte dåligt heller. Kände att jag inte har farten riktigt. Men de hoppas jag kommer. Så jag väntade egentligen till måndagen efter det passet för att se om jag ville åka till Oslo för världscup igen. Jag hade sagt Ja några dagar innan, men OM det skulle vara bedrövlig känsla så hade jag lära (för min egen skull) även hoppat över denna världscup. Men med okej känsla satte jag mig gladeligen i bilen på tisdag förmiddag för resa till Oslo!

Det blev en lång resa.. Skulle ha åkt tillsammans med Mattias Nilsson egentligen, men fick veta på morgonen att han insjuknat. Så det var bara att sätta sig i bilen och köra 65mil själv. Men med musik och några telefonsamtal gick det fint!

Så nu är jag äntligen tillbaka igen! Ska bli sjukt kul att börja tävla igen.. och det är ju redan imorgon! Träning idag bara, i sol! Som jag längtat efter solen!

Dags för distans i morgon! Förra distansen som kördes gick i Östersund..det gick ju över all förväntan bra! Jag har höga förhoppningar på skyttet i morgon. Kroppen känns mer osäker. Men jag ska kriga på och hoppas det kan räcka långt. Jag går ut som nr 38.. 10.49 sticker jag, häng med! 🙂

Nu är det möte

IMG_5808
Mycke glad att få packa in i bilen och dra till Oslo
IMG_5790
Hade en riktigt mysig helg med mamma!
IMG_5788
Oj så mycke dessa två sötnosar ger mig energi! Önskar bara vi sågs oftare..men bilder, filmer och samtal räddar upp endel 🙂
IMG_5818
Spanade in en riktigt imponerande sport på vägen hem från träningen idag! Aldrig att jag skulle utsätta mig för detta!

One thought on “Solskens åkare..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *